Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Peste 500 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi invită pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă, să treacă pe la sediul agenţiei de pe strada Moarilor, pentru a consulta oferta angajatorilor din judeţ, care cuprinde 523 de posturi disponibile.

Cele mai multe se găsesc în Sibiu (318), Mediaş (165), Agnita (34) şi Dumbrăveni (6).

„Din totalul locurilor de muncă, 89 se adresează persoanelor cu studii superioare - adminisrator financiar, agent de vânzări, analist cumpărări, consilier administraţie publică, consilier juridic, contabil, director vânzări, inginer textile, inginer electronist, inginer producţie, inginer mecanic, inginer de sistem în informatică, inspector administraţie publică, logoped, medic specialist, programator, proiectant inginer mecanic, psiholog, recepţioner hotel, redactor, specialist resurse umane. Restul de 434 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

iuliana

Acum 8 ani

Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: iulianaorza@gmail.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus