Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Directorul CNADNR, via presedintele CJ Sibiu: "pe autostrada se lucreaza. Utilajele stateau pentru ca trebuie transferate"

Președintele CJ Sibiu, Ioan Cindrea, spune că a discutat cu directorul CNADNR, Narcis Neaga, despre situația de pe șantierul autostrăzii Săliște – Cunța, unde de aproape o săptămână utilajele au fost trase pe dreapta în zona alunecărilor din zona imensului debleu de la Aciliu.
”Nu s-a abandonat nicio secundă șantierul, se lucrează, lucrările sunt în grafic. Până la jumătatea lunii noiembrie sectorul va fi dat în folosință. Am discutat acum cu directorul CNADNR, Narcis Neaga, și m-a împuternicit să transmit aceste lucruri. Domnia sa a avut și ieri monitorizare, are și azi evaluare pe acest proiect”, a declarat marți dimineața Ioan Cindrea, pentru Turnul Sfatului.
Legat de faptul că în zona imensului debleu instabil de la Aciliu utilajele stau de o săptămână, Narcis Neaga a transmis că șantierul ar fi ajuns într-o altă etapă. ”Sunt utilaje care au fost trase pe dreapta și urmează să fie transferate pe alt șantier. Acolo se fac alte lucrări. Nu se pune problema abandonului”, spune Cindrea citându-l pe Neaga. 
Pe de altă parte, reprezentantul Guvernului în teritoriu, prefectul Ovidiu Sitterli, spune că nu a studiat chestiunea șantierului de pe lotul III al autostrăzii Orăștie – Sibiu, deoarece nu a primit directive de la București. ”Aici avem CNADNR, ministerul Transporturilor, care sunt actorii principali, iar eu sunt reprezentantul Guvernului și nu am primit niciun mandat din partea Guvernului de a mă ocupa de aceste lucruri”, a afirmat Sitterli.
Potrivit informațiilor și imaginilor publicate de Turnul Sfatului, în zona viaductului de la Aciliu lucrările s-au oprit de miercuri după-amiază. Joi niciun utilaj nu a mai lucrat în zonă (vezi video de mai jos, realizat pe 11 septembrie), iar vineri un singur excavator a săpat câteva gropi. Sâmbătă și duminică, la fel, activitatea a fost aproape de zero în zona viaductului.

La ora redactării acestei știri (11:45, marți, 16 septembrie) pe șantier, în zona viaductului Aciliu tot nu se lucra. Aproximativ 30 de utilaje stăteau, în continuare, nefolosite (vezi fotografiile atașate articolului).


Citește și S-au oprit lucrările pe autostradă | Foto și video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

14 comentarii

eu

Acum 9 ani

Niste minciuni pe care ni le vinde domnul Cindrea.
Raspunde

Marcell

Acum 9 ani

minte Cindrea,asa cum calca
Raspunde

Mass Control

Acum 9 ani

Regula nr 1. Atunci cand ti se spune sa nu intri in panica inseamna ca este o problema , asa si aici daca Cindrea spune ca se lucreaza sau transfera pe nu stiu unde si ce? inseamnca ca s-a abandonat lucrarea. Cine mai da 2 bani pe ce spune Cindrea?!
Raspunde

SB

Acum 9 ani

No, oameni buni, Martin Botesch n-a fost bun la presedentia CJ Sibiu ... lasa ca-i mai bine ca-l avem pe Ioan Cindrea ... ca sa vada oamenii diferenta. Adica oamenii care pricep ce si cum stau treburile pe la noi pe la Sibiu!
Raspunde

???

Acum 9 ani

C.J. Sibiu face construieste autostrazi? A construit si n -am stiut ?
Raspunde

bibi

Acum 9 ani

narcis neaga candideaza cu mari sanse la titlul de cetatean de neonoare al judetului.
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

Narcis Neaga asta e o sluga...un aburici care nu stie nici pe ce lume traieste
Raspunde

Cindrea papagalu

Acum 9 ani

mi-a inghetat apa in pamantul de la flori , de la atatea minciuni
Raspunde

@@@

Acum 9 ani

s-a racit si afara de la atatea minciunele :))) cat dracu ii mai suporta p\'astia pamantul(UE)?!
Raspunde

bleahhh

Acum 9 ani

Băi băieţi, urcaţi-vă voi în caiacul lui Mazăre apoi minţiţi cu capul sub apă, că ne-am săturat de voi.
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Sti ce tip de oameni trebuie sa vada diferenta intre cindrea si Bottesch - romii, prostii, veneticii si prietenii ptr. functi... astia-s votacii lu cindrea, niste inconstienti din cauza carora sufera un judet intreg. La astia nici nu trebuia sa li se dea voie la vot.
Raspunde

sofer din tata in fiu

Acum 9 ani

ba nu se vede ce dihonie nationala este pe acest judet ,inainte se spunea ca de voua va da germani si de acea primiti mai putini bani ,acum de cind a venit votat luceafaru de gorj [copy -paste ] si il are aliat pe acest vesnic frustrat si detractor a sibiului ,[nelu ------- ]tot ce se face numai din clanta ca tine la electoratu careare multe frustrari si din intimplare dupa ce si-au gasit unloc caldut si mai mult si-au adus si toate neamurile din valahia sunt si detractori ai sibiului +uni care au copii plecati in localitati din afara judetului si transmit mesaje de ura impotriva sibiului ,ba boala grea asta cu oftica ,ba la care nu va convine viata din sibiu si judet ducetiva ba si nu mai faceti rau sibiului si judetului cu frustrarile voastre ,ca ce se face in sibiu este pentru toti care locuiti in acest oras primitor si care de alungu timpului va facut pe multi oameni si ma refer la elita aermatei romanesti ,popi ,meseriasi de toate felurile va dat servici pe care la voi inlocalitatile voastre medioocre nu reuseati s-a le aveti ,ba interesu nostru trebuie comun ca toti mincam o piine din orasu asta si uitativa cu cita disperare vine cei de la sud in sibiu sa-si cistige o piine ,ba este usor s-a dai din clanta cind cineva se lupta ca lucrurile s-a functioneze normal [johannis ] ba uitativa cum johannis fara tam tam ,a realizat in 2 ani din noul mandat 60 de strazi de la a la z 3 poduri reabiltate +2 in constructie si sunt convins ca inca in 2 ani daca nu se duce ca presedinte al tari in noiembrie face si centura de sud a sibiului cu bani din economiile facte ca om gaspodar si nepraduitor a banilor publici si era s-a uit noul spital de piediatrie inceput in aprilie este aproape gata si salvatoru judetului cu sloganu din campani cindrea salveazane ,nu a reusit nici s-a vopseasca gardu spitalului judetean ce s-a mai vorbim de constructia la alanou cu care se lauda in campanie ,ba mai mult ii baga strimbe si lui johannis la gugustuci lui frustrati de la capitala si judetele cu afinitati de la care ia lumina ,ba poate nu stiti cine este sinistru transporturilor ,ala cu referendumu si blatuirea ca basescu s-a nu fie demis unu de il chema si rus de cluj napoca ,alt mare frustrat care cind aude de sibiu se face verde la fata precum si marele sociolog de renume local unu dincu zis si flocea de nici copii nu mai crede in sondajele lui ,ba sibieni votati cu capu nu cu matu si lasati pe astia de se dau patri -hoti de 25 de ani si s-a scapam de cumetriile lor politice ,vreti o tara cu perspectiva ,votati johannis nu veti vedea cum cumetriile politicie continua vezi cazu la acest firfizon cu papion [tariceanu ] cum pupat piata constituriei si facut sluga psd numai s-a se mentina la cascaval ca multele soti si mostenitori trebuie intretinute ,ba da pe atia contracandidati la prezidentiale nui intreaba nimeni de averi ,s-a intelem ca numaijohannis candideaza de unu singur ,restu sunt niste saraci cum spinea nea nelu si iliescu saraci si cinstiti
Raspunde

@12

Acum 9 ani

Pe contracandidatii lui Johannis la presidentie nu-i intreaba nimeni de averi ca astia sunt de sud si acolo e libertate totala la furat din buget, nu-i deranjeaza nimeni ca doar ei isi dau legile si ei controleaza,nu vezi ca-s putrezi de bogati fara ca sa fi dezvoltat vreo afacere, toate legile,telescoapele, binoaclele sint indreptate pe Sibiu si pe oamenii de afaceri sibieni si pregatita mafie si cirtite cu ajutorul cozilor de topor sibiene [niste incopetenti, ahtiati dupa functii si bani nemunciti care se mentin la conducere cu ajutorul lor] care sa intervina in afacerile sibienilor pentru ai sabota, compromite,a le falimenta afacerile si ai baga la puscarie, vezi cazul bursei sibiene, cazul spitalului Polissano sabotat si compromis de la bucuresti, industriei sibiene sabotata,furata si facuta praf in Sibiu si relocata in judetele lor si care functioneaza bine mersi la ei fara sa-i intrebe nimeni de licenta si de modul cum si de cine o fost relocata aceasta industrie, deconcentrate date la altii asta insemnind bani si locuri de munca furate de aici si relocate la altii care culmea tupeului dupa ce-i sustii financiar din banii sibienilor sunt sefii tai si au drept de control si dictat asupra noastra [asa ceva nu exista in lume], carabulea iar bagat la bulau ca sa-l opreasca sa mai construiasca in Sibiu si acum o fost adus unu ca director la Carpatica din alta zona care s-ar putea sa fie o alta cirtita infiltrata ptr. furt si faliment.Asta-i cloaca care ne conduce si asta-i vehementa impotriva lui Johannis, ca majoritatea din conducere sunt penali
Raspunde

justitie divina

Acum 9 ani

Ba cineva acolo sus face dreptate, ce va tot plingeti ca v-o furat si falimentat industria rusii,indienii si altii la care le- ati vindut ca sa le privatizati.ATI PATIT EXACT CEEA CE ATI FACUT VOI INDUSTRIEI SI FABRICILOR SIBIENE. BUNUL DUMNEZEU O FACUT DREPTATE, DA VOI NU SUNTETI IN STARE SA VEDETI NICI PINA IN VIRFU BOCANCULUI, CEEA CE ATI FACUT INDUSTRIEI SI FABRICILOR ACESTUI JUDET [SIBIU] ATI PRIMIT INAPOI, CHIAR MAI MULT DECIT ATIT. MAI SEMANATI VOI MULT DE AICI INCOLO VINT IMPOTRIVA ACESTUI JUDET SI OAMENILOR LUI CA O SA CULEGETI FURTUNA.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus