Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
11°C

Aproape 500 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi invită pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă să treacă pe la sediul agenţiei de pe strada Morilor pentru a consulta lista angajatorilor, care cuprinde 497 de posturi vacante. Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (303), Mediaş (153), Agnita (34), Dumbrăveni (6) şi Avrig (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 90 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator de reţea calculatoare, consilier juridic, economist, director vânzări, diriginte şantier, inginer de sistem în informatică, inginer electronist, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer mecanic, inginer producţie, inginer textile, pielărie, inspector resurse umane, kinetoterapeut, logistician gestiune flux, programator, proiectant inginer electromecanic, proiectant inginer mecanic, şef schimb. Restul de 407 posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus