Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
12°C

YouTube Romania premiaza cel mai vizionat videoclip al anului la Media Music Awards

Pe lângă premiile bazate de difuzarile radio și TV, pe scena Media Music Awards va fi decernat, joi seară, și un premiu bazat pe vizualizările pe cea mai populară rețea video de socializare din România – YouTube.

YouTube România aduce “BEST VIDEO on YOUTUBE” - videoclipul românesc cu cele mai multe vizualizări - pentru a completa lista premiilor oferite în mod transparent pe cifre reale pe baza difuzărilor Radio - TV.

Cel mai popular videoclip pe YouTube din ultimul an este un premiu surpriză acordat pentru prima oară în istoria Media Music Awards.

“În decursul unei luni, aproape toți romanii cu acces la internet vizionează clipuri pe YouTube. Muzica este una din cele mai populare categorii, cele mai de succes canale românești ajungând să aibă și peste 1.000.000 de abonați. Artiștii români sunt extrem de populari și în afara țării: România este țara care ”exportă” cele mai multe hituri, comparativ cu celelalte țări din regiune”, declară Florin Pravai, YouTube Lead Google România.

Gala Media Music Awards va fi prezentată de Adrian Sînă și Sore, fiind pentru prima dată când cei doi artiști apar împreună pe scenă în ipostaza de gazde ale unei ceremonii de asemenea nivel.

Trofeele Media Music Awards se acordă artistilor care au avut, în ultimele 12 luni, cele mai difuzate piese la radio si TV, pe baza statisticilor Media Forest. “Fans Like Award” și Best Fan sunt singurele categorii de la Media Music Awards la care publicul poate vota.

„În premieră pentru o gală muzicală din România, la Media Music Awards va fi premiat cel mai înfocat admirator al unui artist autohton. Fanul numarul 1 urmează să urce pe scena evenimentului de la Sibiu, de pe 18 septembrie, și să primească trofeul chiar din mâinile idolului sau ale idolilor săi. Media Music Awards va debuta cu ceremonia Green Carpet, vedetele participante urmând să își facă apariția pe gazonul verde spre a fi fotografiate la panoul oficial. De acolo se va transmite live emisiunea MTV Media Music Awards Exclusive Preview, telespectatorii urmând să vadă, la MTV România, cele mai cool momente și imagini behind the scene cu artiștii preferați”, spun organizatorii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus