Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
9°C

Petrecere cu multă bere și mâncare bună la Cibinfest. Prima doamnă a atras toate privirile

Petrecere cu multă bere și mâncare bună la Cibinfest. Prima doamnă a atras toate privirile

Carmen Iohannis a fost în inima petrecerii joi seară, la deschiderea CibinFest, manifestare inspirată din celebrul Oktoberfest bavarez.

Carmen Iohannis a venit însoțită de un grup de prieteni şi nu s-a sfiit să danseze și să cânte pe muzica austriecilor de la ”Die Dorfer”, anunță news.ro.

”CibinFEST este un adevărat spectacol, cu multă veselie, muzică bună, mâncăruri delicioase şi, bineînţeles, bere din abundenţă. În fiecare an, renaştem astfel spiritul de petrecere german în inima Transilvaniei, iar oaspeţii noştri se vor bucura timp de patru zile de atmosfera unică CibinFEST participând la o mulţime de evenimente ce vor avea loc în întreg oraşul”, au transmis organizatorii.
După momentul festiv de deschidere, pe scena amplasată în centrul oraşului a urcat formaţia austriacă „Die Dorfer”, care are ”un repertoriu special de muzică bavareză, şlagăre germane şi hituri internaţionale reinterpretate”.

Printre spectatorii de seamă s-a aflat şi soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen, însoţită de câţiva prieteni, aceasta find surprinsă dansând. De altfel, nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis participă la concerte în centrul oraşului, fiind văzută la un concert Smiley, dar şi la Media Music Awards.Pe durata festivalului, în Piaţa Mare din oraş este amplasat un cort de peste 2.400 de metri pătraţi, unde se servesc măncăruri tradiţionale şi bere.

Sursa video

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Anemona Bendorfean

Acum 5 ani

Este strigator la cer cum in an centenar, ascultam muzica si ne zbantuim ca niste maimute pe ritmurile popoarelor care ne-au asuprit fratii ardeleni sute de ani, ne-au furat bogatiile si au interzis ortodoxia neamului strabun! Romani, treziti-va si nu mai acceptati o asemenea bataie de joc! In Romania trebuie sa iubim traditiile romanesti, de la stramosi, nu hedosenia asta a strainilor!
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

atentie! nu exista institutia primei doamne in romania!deci nici titlul de prrima doamna. d-sa este sotia presedintelui
Raspunde

so ros

Acum 5 ani

daca Carmen ramanea in umbra facea Sibiului un adevarat serviciu ! Carmen - go home !
Raspunde

Romanita Seulean

Acum 5 ani

Combinatia nesfanta intre clampaii din marginime si guzganii din Valcea, imbarligati in pacat sub cortul Diavolului! Piei, Satana!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus