Miercuri,
04.08.2021
Ploi Scurte
Acum
20°C

Surpriza mare la Sibiu Open 2014! Favoritul numarul 1 al turneului a fost eliminat

Moldoveanul Radu Albot a produs cea mai mare surpriză de la Sibiu Open, după ce l-a eliminat pe favoritul principal al turneului, Rola Blaz, chiar ȋn turul inaugural, ȋn două seturi: 6-3, 7-6. După un prim set adjudecat fără mari probleme de către moldovean, setul al doilea a fost unul extrem de echilibrat, mergându-se cap la cap până ȋn tie-break. Ȋnsă Radu Albot a avut nervii mai tari și s-a impus cu 7-1 ȋn tie-break, câștigând astfel setul doi cu 7-6 și, implicit, partida.

"Meciul a fost destul de greu, ȋl cunoșteam pe Blaz. Am jucat cu el la ȋnceputul anului, ȋn India. L-am bătut și acolo, ȋnsă meciul acela a fost pe hard. Sunt bucuros că am reușit să-l ȋnving și pe această suprafață de zgură, cu toate că astăzi a fost puțin frig și nu e chiar atât de ușor de jucat. Am jucat bine, am luptat și am câștigat", a declarat Radu Albot.

Radul Albot va juca, ȋn turul următor, ȋmpotriva ȋnvingătorului partidei dintre Tudor Sulea și Grzegorz Panfil.

 

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

@@@@

Acum 6 ani

Frateeeeee!!!Cum puteti publica un articol cu atatea greseli de gramatica???
Raspunde

Serginio Alex

Acum 6 ani

Il au angajat pe agramaat la ei in redactie pe post de corector.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus