Vineri,
19.04.2024
Partial Noros
Acum
2°C

Ziua portile deschise la CRRPH Medias

Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Mediaș și-a deschis porțile pentru toate persoanelor interesate să afle mai multe despre realizările centrului, să cunoască spațiile în care beneficiarii își petrec viața de zi cu zi, dar și calitatea servicilor oferite de personalul centrului.

„Asa cum v-am obișnuit , în fiecare an, organizăm Ziua Porţilor Deschise, un eveniment la care am pus suflet atât noi, conducerea si personalul centrului, cât și beneficiarii noștri. Am invitat beneficiari de la alte centre și persoane din Mediaș și din județul Sibiu şi am prezentat un mic spectacol cu tematica anotimpului toamna pentru că am vrut să ne deschidem încă o dată porţile inimii către comunitate", a declarat directorul CRRPH Mediaș, Mircea Brînda.

La eveniment au fost prezenți directorul executiv DGASPC Sibiu, LauraVîlsan, directorul CRRPH Mediaș, Mircea Brînda, dar și alți directori și șefi de centre aflate în structura DGASPC Sibiu.

„Am participat la acest eveniment organizat de către colegul meu, Mircea Brînda, directorul Centrului și am apreciat faptul că centrul arată foarte bine, miroase bine, este luminat și aerisit. Persoanele cu dizabilități ne-au oferit, celor prezenți, un spectacol de muzică, dans și poezie, care ne-au impresionat în mod plăcut. Ziua Porților Deschise are menirea de a aduce la cunostință opiniei publice, membrilor comunității locale, că persoanele cu dizabilități trebuie privite ca orice alt cetățean al acestei țări, că trebuie respectate și ajutate să se simtă utile și valoroase”, a declarat directorul executiv DGASPC Sibiu, Laura Vîlsan.

„Conducerea CJ Sibiu asigură sprijinul necesar pentru ca principiile unei asistențe sociale proactive și centrate pe abordări personalizate să fie garantate în județul Sibiu”, a spus şi președintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Cindrea.

Programul manifestării a cuprins vizitarea centrului, iar invitaţii au avut ocazia să vadă o expoziţie cu lucrări realizate de beneficiari.Cu această ocazie majoritatea lucrarilor au fost și cumpărate. Beneficiarii au pregătit pentru participanţi şi un program artistic care a cuprins un spectacol de dans, poezie și muzică.

CRRPH Mediaş este o instituţie de asistenţă socială de tip rezidenţial care s-a înființat în anul 2011. În cadrul centrului sunt instituționalizați 50 de beneficiari cu vârste cuprinse între 18 și 71 de ani, cărora li se asigură servicii de găzduire, consiliere psihologică şi socială, recuperare şi reabilitare, asistenţă medicală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

victoria

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul Info la adresa de email:[email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus