În ciuda numelui ușor pompos, preparatul următor poate fi gata în mai puțin de o jumătate de oră și este delicios atât la micul dejun cât și ca al doilea fel la o masă principală.
Ingrediente:
4 felii de pâine albă
50 de grame de brânză fină (Gruyère sau Emmenthal, de preferat)
4 felii a aproximativ 170-200 de grame de carne de porc
un ouă bătut
două linguri de ulei
Mod de preparare:
Fărămițați bine feliile de pâine, de preferat într-un blender. Cand s-au mărunțit amestecați cu brânza, apoi puneți pe o farfurie și asezonați cu sare și piper. Luați feliile de carne de porc și scufundație-le în oul bătut, apoi prin amestecul de firimituri cu brânză.
Încingeți o tigaie mare neaderentă și prăjiți carnea de porc câte 3-4 minute pe fiecare parte, până feliile devin aurii și mijlocul se pătrunde.
Serviți cu o salată lejeră.
Sursa: BBC Good Food
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Good Food
Vizualizari: 832


Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Gabi
Acum 2 ore
Un sibian vero
Acum 3 ore
In marginime, ciuma galbena rezista
Acum 3 ore
Urma scapa TURMA
Acum 4 ore
@5