Joi,
26.05.2022
Acum
0°C

Teatrul Gong Sibiu spune povesti in Cluj Napoca

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă marți, 14 octombrie, ora 09:30 și 11:30, spectacolul „Sarea-n bucate/ Honig, Zucker und Salz”. Evenimentul va avea loc la Cluj Napoca în cadrul Festivalului Internațional al Teatrelor de Păpuși și Marionete PUCK.

Actorii Teatrului „Gong” din Sibiu pornesc din nou la drum, în țară, de data aceasta cu un spectacol invitat la Teatrul „Puck” din Cluj Napoca. „Honig, Zucker und Salz” este o adaptare în limba germană după basmul popular „Sarea în bucate” cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. În producția teatrului sibian lumea fantastică se întrepătrunde cu lumea reală cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbește despre iubire, adevăr și prietenie. Din distribuția acestui spectacol fac parte actrițele Mihaela Grigoraș și Monica Baldea.

Cea de-a 13-a ediţie a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck” se va desfăşura în perioada 12 – 18 octombrie. Programul festivalului include atât reprezentații speciale ale unor companii ca Theatre de Romette (Franţa) sau Teatro „Jordi Bertran” (Spania), cât și lansări de carte, ateliere interactive, colocvii şi dezbateri.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus