Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Cel mai vandut autor necunoscut al Romaniei isi lanseaza cartea la Sibiu

Cornel Constantin Ciomâzgă își lansează joi, la Sibiu, cea mai recentă carte. Cornel Constantin Ciomâzgă  este unul dintre cei mai importanţi publicişti ai anilor ’90, întemeietor şi director al unor publicaţii şi al primelor posturi de radio private din România, profesor la Facultatea de Jurnalistică și mentor al unor mari gazetari de astăzi.

 La începutul anilor 2000 el s-a retras în chiliile unor mănăstiri pentru a ieşi de acolo cu o carte care avea să spargă tiparele, devenind în foarte scurtă vreme best-seller. De atunci şi până acum cartea sa ”LUCRAREA” a fost declarată de mai multe ori "cel mai căutat roman românesc postrevoluţionar", tirajele epuizându-se de fiecare dată cu rapiditate. Timp de zece ani scriitorul a stat din nou retras prin sihăstrii şi locuri tainice, numai de el ştiute, pentru ca acum să revină cu o nouă carte ce se anunţă a fi cu mult mai răvăşitoare decât cea dintâi.

”Un subiect "împrumutat tot din realitate", cum spune autorul, având ca personaje principale un călău şi victima sa. Un fost torţionar comunist şi cea mai opresată victimă a lui se întâlnesc după zeci de ani, fiecare cu viaţa sa terifiantă, spre a trăi împreună o experienţă “de legendă”. Incredibilul văzut de aproape, uneori chiar din interior, descris cadru cu cadru, într-o formulă literară neobişnuită, va face din cartea scriitorului Cornel Constantin Ciomâzgă nu doar un best-seller, ci istorie prin… istoria restituită astfel” au transmis organizatorii lansării.

Evenimentul va avea loc în data de 16 octombrie, la orele 14:00, în sala parter a Bibliotecii Judeţene ASTRA, corp B. Invitaţi sunt prof. univ. dr. Sorin Radu de la Universitatea Lucian Blaga Sibiu, dr. Silviu BORŞ, directorul general al Bibliotecii Judeţene ASTRA, Răzvan Pop, directorul executiv al DJC Sibiu şi alţi oameni de cultură.

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

teodora

Acum 9 ani

Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus