Luni,
27.09.2021
Ceata
Acum
7°C

Sibianca Dominique Simionescu a castigat marele premiu la Festivalul International Marul de aur de la Chisinau

Dominique Simionescu poate fi considerată fără nicio exagerare unul dintre cei mai talentaţi copiii din Sibiu, iar acest lucru este dovedit de faptul că tânăra în vârstă de 13 ani a câştigat doar anul acesta zece premii la diferite festivaluri din muzică.

Dominique este elevă în clasa a VII-a la Şcoala “I.L Caragiale” şi se pregateste la Palatul Copiilor Sibiu sub îndrumarea profesorului Claudiu Nicolae Botoroaga.

“Visul ei este să cânte pe cele mai mari scene ale lumii. Săptămâna trecută a împlinit 13 ani şi şi-a făcut singură cadou marele premiu câştigat la Festivalul Internaţional Mărul de aur de la Chişinău, pe care l-a dedicat profesorului Claudiu Botoroaga”, spune mama fetiţei.

Printre premiile câştigate de sibiancă se număra şi Marele Trofeu la Festivalul radiofonic Angel Music, Premiul I la Festivalul “Flori de cantec românesc” (Valcea), Premiul I la Festivalul “Floare de Lotus” (Oradea), Premiul I la Festivalul “Bran Music Fest” (Bran) şi Premiul I la Festivalul Internaţional “Copil ca tine sunt si eu” (Simeria.)

Dominique spune că ea se ghidează în viaţă după motto-ul lui W. Clement Stone: “Succesul vine la cei care încearcă şi continuă să încerce. Atunci când nu ai nimic de pierdut dacă încerci şi numai de câştigat dacă reuşeşti, trebuie neapărat să încerci. Încearcă acum”.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

andronic daniela

Acum 6 ani

Felicitari Domy , stiu si cred cu tarie ca vei deveni o mare vedeta, ma bucur enorm ca te-am cunoscut personal atat pe tine cat si pe parintii tai! Multa bafta in continuare si putere financiara parintilor sa te sustina!
Raspunde

mimi

Acum 6 ani

A fi vedeta poate fi un scop?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus