Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Alexandru Munteanu, aproape de o revenire la Gaz Metan Medias. Jucatorul se antreneaza cu echipa

Alexandru Munteanu, fost jucător la Gaz Metan Mediaş, este aproape de o revenire la echipă, după ce ȋn vara acestui an a refuzat prelungirea contractului, invocând un eventual transfer ȋn liga a II-a din Germania care nu s-a mai concretizat. În acest moment, jucătorul se antrenează cu echipa pregătită de către Cristian Dulca şi sunt şanse mari ca el să redevină jucătorul “găzarilor”.

"Trebuie să se întrunească membrii Consiliului Director pentru a aproba transferul. Alex se antrenează cu noi în acest moment și își dorește să joace. În economia acestui campionat, care este destul de lung, un jucător ca Alex Munteanu ne va ajuta mult. Îl doresc la echipă, sper să se înțeleagă ambele părți", a spus antrenorul Gazului Metan, Cristian Dulca.

Alex este un produs 100% al Gazului. În perioada 2006-2009 a fost junior al echipei, iar din 2009 până ȋn vara acestui an a evoluat la echipa mare. În cinci ani, Munteanu a strâns 107 apariţii ȋn tricoul Gazului şi a marcat de şapte ori.

 

Sursă foto: www.digisport.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus