Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Metoda "accidentul", aproape sa faca o noua victima. Inculpatul a fost prins ȋn flagrant

Apelurile făcute de către polițiștii sibieni, pentru combaterea metodei de ȋnșelătorie prin telefon "accidentul", se dovedesc a da roade. "Victima", de această dată, a avut inspirația de a suna la Poliție ȋnainte de a ȋnmâna unui necunoscut suma de 3.900 de euro.

Un tânăr de 22 de ani a fost prins ȋn flagrant ȋn timp ce ȋncerca să ȋnșele o femeie cu suma de 3.900 de euro, prin metoda "accidentul". Inculpatul s-a prezentat ca fiind un procuror, aducându-i la cunoștință femeii că fiul ei a fost implicat ȋntr-un accident rutier, ȋn urma căruia a accidentat mortal o persoană. Așa zisul "procuror" i-a transmis femeii că ȋn schimbul sumei de 3.900 de euro, cu ajutorul unui medic legist, ȋl pot ajuta pe fiul său "să scape de pușcărie". Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au stabilit că la domiciliul femeii urma să se prezinte "asistentul procurorului" pentru a ridica suma de bani solicitată. Polițiștii sibieni, ȋnștiințați de către femeie, au acționat cu promptitudine și l-au prins pe suspect ȋn timp ce lua banii.

Bănuitul, domiciliat în comuna Şeica Mare, a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul acestei zile, Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Primul sfat, pentru a evita o astfel de înşelăciune, este să verificaţi dacă ruda respectivă este într-adevăr rănită sau a avut un accident, dându-i un telefon.

Sursă foto: www.mediafax.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus