Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Robbie Williams ar urma sa concerteze in Romania. Pe Cluj Arena

Robbie Williams ar putea susţine un concert în România ca parte din turneul său din 2015, potrivit unui site în limba franceză dedicat artistului britanic.

"Noi zvonuri circulă cu privire la turneul său din 2015. În legătură cu România", scrie site-ul RobbieWilliamsLive.com, prezentând informaţia "în exlusivitate".

Potrivit redactorilor site-ului francez, concertul lui Robbie Williams din România ar urma să aibă loc în Cluj-Napoca, pe stadionul Cluj-Arena. Pe lângă România, Croaţia ar fi de asemenea inclusă în turneul artistului.

Acesta ar fi primul concert susţinut de Robbie Williams în România, însă zvonul nu a fost confirmat deocamdată nici de site-ul oficial al cântăreţului, nici de vreun organizator de evenimente de la noi din ţară.

Site-ul RobbieWilliamsLive.com conţine ştiri despre concertele artistului şi informaţii despre cariera şi viaţa artistului.

Robbie Williams, care a împlinit 40 de ani în februarie 2014, s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai ştearsă în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

Potrivit Music Week, noul LP al cântăreţului Robbie Williams, intitulat "Swings Both Ways", lansat pe 18 noiembrie 2013, a înregistrat cele mai mari vânzări în precomandă din istoria site-ului Amazon.co.uk. Albumul a devenit deja materialul discografic cu cele mai mari vânzări în prima săptămână după lansare din anul 2013 pe site-ul acestui retailer online, depăşind recordurile precedente stabilite de albume precum "Progress" (Take That), "I Dreamed A Dream" (Susan Boyle), "X & Y" (Coldplay) şi "Lioness: Hidden Treasure" (Amy Winehouse).

Sursa foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

joseph

Acum 9 ani

Un maimuțoi răsuflat, ducă-se!
Raspunde

suzana

Acum 9 ani

Locuri de munca pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
Raspunde

ELENA

Acum 9 ani

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus