Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Profesionistii din turism se intalnesc: despre tendinte si mode in domeniu

Operatori în turism, autorități publice specializate în acest domeniu, dar și reprezentanți ai unor ”rețete de succes” din alte țări se vor întâlni miercuri în cadrul ”Forumului profesioniștilor din turismul sibian”. Organizat de Asociația județeană de turism Sibiu evenimentul are pe agendă discuții despre bunele practici de promovare a rutelor culturale în alte țări, despre tendințele și moda din turism, dar și despre ofertele turistice locale.
”Forumul reprezintă înainte de toate cadrul de întâlnire şi dialog al factorilor de interes din administraţie, turism, cultură, agricultură şi mediu implicaţi în dezvoltarea şi promovarea destinaţiei turistice judeţul Sibiu. Organizatorii urmăresc totodată construirea de proiecte comune şi produse turistice care să susţină atractivitatea şi competitivitatea judeţului”, se arată într-un comunicat al asociației organizatoare, remis ziarului Turnul Sfatului.
Reuniunea are loc în sala de ședințe a CJ Sibiu, miercuri, între orele 09:00 și 18:00. După cuvântul autorităților județene, în programul discuțiilor sunt enumerați – printre alții - Patrick Fabre de la „Maison de la Transhumance” şi Jean-Félix Acquaviva de la Oficiul de turism din Corsica, Simina Manea (directoarea Asociației județene de turism), Simion Giurcă (directorul biroului de informare și promovare a României în Viena), Stela Matioc (cea care conduce serviciul de turism și cultură din cadrul Primăriei Sibiu), dar și directorul Aeroportului sibian, Marius Gîrdea sau Andu Fazekas, care va vorbi despre planurile de dezvoltare ale Arenei Platoș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

unu\'

Acum 9 ani

Am inteles:vine a\' lu\' Patriche si nu\'s ce motan acvifer.nu-i bai,avem loc pentru toti.Intrebarea intrebatoare-i alta:unde dracu\'-i operatoriu nost regional,babu Ilie?Pe el di ce nu l-ati chemat,chitrelor?Ce Corsica?(sa nu-mi spuneti ca la Ajaccio au\'\'aparut\'\' nu stiu ce moaste;posibil,nici Domul Invalizilor nu mai e ce-a fost!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus