Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Peste 400 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi invită pe sibienii aflaţi în căutarea unui loc de muncă să treacă pe la sediul agenţiei din strada Morilor, pentru a consulta oferta angajatorilor din judeţ care cuprinde 415 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (282), Mediaş (120), Agnita (13).

„Din totalul locurilor de muncă, 74 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist calitate, asistent manager, analist cumpărări, consilier juridic, director economic, funcţionar administrativ, funcţionar economic, inginer textile, inginer electronist, inginer producţie, inginer mecanic, inspector administraţie publică, inspector resurse umane, manager de cladire, psiholog, programator, proiectant inginer mecanic, şef serviciu instituţie publică, tehnician dentar. Restul de 341 posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

iulia

Acum 9 ani

Locuri de munca alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email:[email protected]
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus