Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Doar 260 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că luna aceasta oferta angajatorilor din judeţ nu este una prea generoasă, fiind disponibile doar 260 de posturi în tot judeţul. Cele mai multe se găsesc în Sibiu (205), Mediaş (35) şi Agnita (20).

„Din totalul locurilor de muncă, 48 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator bancar, agent servicii client, analist cumpărări, consilier juridic, consilier administraţie publică, director economic, funcţionar administrativ, funcţionar economic, inginer textile, inginer electronist, inginer mecanic, inspector administraţie publică, psiholog, programator, programator producţie, sef serviciu instituţie publică, tehnician dentar. Restul de 212 posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus