Miercuri,
28.07.2021
Partial Noros
Acum
16°C

Kickboxing-ul sibian creste de la meci la meci. Luptatorii de la Puma Club - SuperPro Team au dominat galele de la Brasov si Valcea

Sportivii Puma Club - SuperPro Team , de la secția de "Kickboxing", au reprezentat cu brio Sibiul la Cupa "Knockout" de la Brașov, desfășurată pe patru noiembrie, cât și la gala "Confruntarea Marilor Orașe", disputată pe opt noiembrie, ȋn județul Vâlcea. Gală ȋn care sibienii au obținut patru medalii de aur. Cei zece luptători cu vârste cuprinse ȋntre 12 și 25 de ani au fost ȋnsoțiți de antrenorul lor, Alin Bălașa, care s-a arătat ȋncântat de prestația elevilor săi.

“Sunt foarte mândru de sportivii mei, s-au descurcat excelent, mai ales că majoritatea dintre ei sunt debutanți, la primele lor meciuri. Sunt sportivi talentați, cărora le prevăd un viitor strălucit în Kickboxing, cu precădere lui Andrei Pop, care are doar 12 ani și un început de carieră sportivă promițător", a declarat antrenorul Alin Bălașa.                                                                                 

Dragomir Eugen, 20 de ani, concurent la categoria 70 kg, a făcut  cel mai spectaculos meci al galei de la Brașov, reușind, ȋn final, să se impună, după un meci epuizant. Pentru Nicolae Croitoru gala a fost cu adevărat una memorabilă. Sportivul de 20 de ani și-a trimis adversarul la podea ȋn cea de-a doua repriză, la primul său meci de kickboxing. Sportivii Cosmin Cornea, 20 de ani, și Vlad Alexandru, ȋn vârstă de 25 de ani, au fost ȋnvinși, la categoria 115 kg, de luptătorii experimentați de la clubul sportiv bucureștean, deținut de către Ciprian Sora.

Cel mai tânăr sportiv al echipei Puma Club – SuperPro Team, Pop Andrei, nu s-a lăsat intimidat, la cei 12 ani ai săi, și și-a câștigat partida la puncte, la categoria 50 de kilograme. Tot la această categorie a participat și Cătălin Ilie, 24 de ani, care a pierdut la puncte, experiența adversarului său spunându-și cuvântul.  La cei 22 de ani ai săi, Munteanu Ionuța intrat în ring la categoria 75 kg și, deși acesta a fost primul meci al său, a reușit să ȋnvingă la puncte.

Ȋn ceea ce privește gala "Confruntarea Marilor Orașe", Puma Club - SuperPro Team a câștigat patru medalii de aur, la meciurin de MMA și Kickboxing, datorită sportivilor Andrei Satmari, Alin Satmari (categ. 45 kg) și Paul Neagu (categ. 64 kg).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

3 comentarii

Lilu

Acum 6 ani

In 27 de tari, din toata lumea, orice fel de sport de contact cu adversarul, care presupune lovire fizica, este scos in afara legii. 5 institutii indepedente de cercetare, au publicat rezultatul studiului lor, de unde reiese ca majoritatea \"sportivilor\" care practicau aceste sporturi, aveau probleme psihice. Acestea puteau fi catalogate efecte si/sau cauza sporturilor susamintite...
Raspunde

paraparaumu

Acum 6 ani

In anii 1950-1958 am trait in Sibiu,acumsunt tare departe,dar ma intreb:Oare Sibiul are un muzeu al sportului?Oare cind se va institui trofeul\"\"FRATII NEGREA\"\"care au dus faima,orasului,judetului si a tarii peste hotare?MERITA OMAGIATI.
Raspunde

amatorul

Acum 6 ani

Felicitari,sunt adevarati sportivi, indrumati de un antrenor excelent.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus