Vineri,
15.01.2021
Innorat
Acum
-3°C

Primarul Iohannis trebuie sa curete afisele candidatului Iohannis, dupa deciziile BEJ in favoarea plangerilor formulate de PSD Sibiu

Biroul Electoral Judeţean a admis cele două plângeri formulate de PSD Sibiu privind afişajul electoral ilegal al candidatului Klaus Werner Iohannis și a dispus ca primarul Klaus Werner Iohannis să ia măsuri.
Cea mai recentă plângere depusă cu două zile în urmă de Organizația Municipală PSD Sibiu se referă la faptul că, din nou, echipele de campanie ACL au încălcat cu bună știință legea și au lipit mai multe afișe ale candidatului Klaus Werner Iohannis pe un singur panou, în vreme ce legea spune că ”pe un panou electoral fiecare candidat poate aplica un singur afiș electoral”. Analizând datele prezentate și fotografiile depuse, membrii BEJ au  constatat că ”plângerea este întemeiată fiind necesar ca primarul cu sprijinul forțelor de ordine să asigure integritatea panourilor și afișelor electorale amplasate în locuri autorizate (...) și va sesiza organele de poliție ale Municipiului Sibiu în vederea efectuării de verificări cu privire la săvârșirea contravenției prevăzute în art.55 lit.z din Legea 370/2004”.
În prima plângere, depusă săptămâna trecută, era reclamată începerea afișajului electoral pentru candidatul Klaus Werner Iohannis cu aproape 6 zile înainte de campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale. În decizia BEJ, adoptată cu unanimitate de voturi, se arată: ”Sesizează Poliția Municipiului Sibiu în vederea efectuării de cercetări cu privire la constatarea existenței sau neexistenței contravenției prevăzute în art.55 lit.z din Legea 370/2004” și ”Sesizează Primarul Municipiului Sibiu să efectueze verificări cu privire la existența sau neexistența afișelor electorale cu privire la candidatul ALC (...) amplasate mai înainte de data începereii campaniei electorale, și în cazul în care se confirmă să ia măsuri pentru îndepărtarea acestora”.
Ambele decizii sunt afișate la sediul Biroului Electoral Județean.

Comentarii

5 comentarii

Lege?

Acum 6 ani

Nu.....hotie Acl.
Raspunde

iulia

Acum 6 ani

*** Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! *** *** care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde

afis

Acum 6 ani

Curatale de tot Johannis, in tara e plin de afisele plagiatorului.
Raspunde

HOTIE!

Acum 6 ani

HOTIE ACL!
Raspunde

XmJ7aCR6ey

Acum 6 ani

CCSB? Adica acea Companie de Cercetare Sociologica si Branding ce ii are drept actionari pe Camelia Voiculescu-Felix si pe Mihai Motoc, omul de casa a Marelui Motan?Liberalii au ciretrii ciudate in a gasi argumente necesare. Sau, vorba ardeleanului (ce sunt), le potrivesc cu mana. Din mers.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus