Sâmbătă,
20.04.2024
Parțial Noros
Acum
3°C

Cati sibieni au implinit 18 ani de la primul tur de scrutin pana la al doilea? Cateva sute…

Conform Instituției Prefectului, în judeţul Sibiu numărul persoanelor cu drept de vot înscrise pe listele electorale pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale este cu 213 mai mare decât cel din primul tur de scrutin. ”Creşterea este dată de tinerii care au împlinit 18 ani în perioada 3 – 16 noiembrie 2014”, explică Prefectura Sibiu.

Astfel, pe listele electorale pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale sunt înscrise 376.962 de persoane, potrivit Autorităţii Electorale Permanente.

În judeţul Sibiu sunt organizate 370 de secţii de votare, din care 105 în municipiul Sibiu (inclusiv Păltiniş) şi 42 în municipiul Mediaş. Instituţia Prefectului – Judeţul Sibiu a primit de la Ministerul Afacerilor Interne, în vederea predării către preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare, 414.743 de buletine de vot şi 223.228 de timbre autocolante care se aplică pe cărţile de identitate.

Distribuirea buletinelor de vot, a autocolantelor şi a celorlalte materiale necesare desfăşurării procesului de votare va avea loc vineri, 14 noiembrie, pentru zonele Sibiu, Mediaş, Agnita, Avrig, Sălişte, iar pentru municipiul Sibiu în data de 15 noiembrie.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

alzara nedumerit

Acum 9 ani

Sa fi trecut Sibiul la crestere demografica pozitivã ? Doar au indeplinit 18 ~ 200 de sibieni si n -a decedat /emigrat nimeni ? Sau astfel se tot umfla listele electorale?
Raspunde

@alzara

Acum 9 ani

de murit , au murit de oftica pesedistii.
Raspunde

felix

Acum 9 ani

dupa prestatia lui,johannis de ladigi 24 ,este sigur ca il va snopi rau pe copy -paste 007 ,7 case ,johannis explica ce trebuie s-a facem s-a se intoarca cei 5 000 000 de romani din pribegie la daselwe lor ,si copy -paste la oricinele lui ,anrena 3 si ghita tv ,in continuare de \\basisme si de casele lui ,johannis ,dar nimic de casele lui copy -paste ,bavine iarna si 80 la suta din oameni nu au sa-si plateasca facturile la intretinere ,ba de locuri de munca nimic ,rusine vati ascuns toata campania de johannis pupincuristilor va sperie venirea lui la cotroceni ,este un duel ,johannis impotriva tuturor [media ,politiceni etc ] frati romani la vot toata lumea pe 16 noiembrie -s-a le dejucam planurie mafiote a baronilor si ciocoilor rosi ,[psd ,unpr ,prm ,pp ,prl etc ] VOTATI JOHANNIS DACA VRETI S-A MERGEM LIBERI IN SENGHEN SI RESPECTATI CA CETATENI ETROPENI DACA NU IN CONTINUARE SERVITORI SI SLUJILE PATRI -HOTILOR
Raspunde

brrrr

Acum 9 ani

Votati ponta sa mearga tara spre bine sa se fure la drumul mare.sa mearga coruptia mai departe pana raman doar psd ii ciorile . popimea si nebunul de vadim cu puscariasii eliberati din prima in romania sa nu i mai supere nimeni.votati ponta si psd pentru apocalipsa romaneasca-ortodoxa
Raspunde

lumy

Acum 9 ani

Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! *** care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul \"Info\" la adresa de email: [email protected]
Raspunde

germanicus

Acum 9 ani

Pentru votantii pontisti sau cei cu POANTE: Sint sas plecat in \'90 din Romania si va rog sa–l alegeti pe PONTA. Sinteti atit de orbiti de ,,mandria de–a fi ROMAN\" incit nu va pasa de viitorul tarii ! Dupa ,,revolutie\" multi au devenit atit de nationalisti, incit ma bucur c–am parasit Romania atunci si vin doar in concediu in tara. Sinteti marea majoritate saraci DAR ingimfati si dusmanosi cind vine vorba de Iohannis. La anul ma voi bucura sa va aud vaicarindu–va de soarta voastra datorita dragului vostru conducator sudist: PONTA !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus