Duminică,
27.11.2022
Ceata
Acum
2°C

14 strazi din Cisnadie raman fara apa

„Apă Canal” Sibiu anunţă că joi, 20 noiembrie, între orele 7:00 – 19:00, se vor executa lucrări de cuplare a noilor rețele de distribuție de pe străzile Prunului și Stupului din orașul Cisnădie, iar în intervalul menționat se va întrerupe furnizarea apei pentru abonații de pe Șipotului, Lungă (parțial, zona str. Cireșilor), Merilor, Prunului, Hermann Gmeiner, Cireșilor, Țesătorilor, Mihai Eminescu, Vișinilor, Trandafirilor, Crinului, Stupului, Vopsitorilor și Dezrobirii.

”Apă Canal Sibiu va pune la dispoziția abonaților apă menajeră prin intermediul unei autocisterne ce va staționa la intersecția străzilor Prunului cu Merilor. Lucrările sunt executate de firma ”Geiger Transilvania” SRL în cadrul Contractului de lucrări ”Extindere și reabilitare rețele de alimentare cu apă și canalizare în Cisnădie și Rășinari”, finanțat din fonduri europene prin POS Mediu”, spun reprezentanţii Apă Canal.

Abonaţii sunt rugaţi să-şi asigure rezervele necesare de apă.

Relații suplimentare pot fi obținute la tel. 0269/222.777, telverde 08008.202.202.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Dorel

Acum 8 ani

Oferta de munca extrem de serioasa! Câştigurile sunt garantate! Căutam operatori online care vor sa câştige cel puţin 300 de dolari lunar, cu o munca uşoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteţi textul \"Info\" la adresa de email: ***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus