Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Jurnalistul Eugen Istodor se intalneste cu liceenii sibieni la libraria Habitus

Scriitorul şi jurnalistul Eugen Istodor vine săptămâna aceasta la Sibiu, pentru a participa la o întâlnire cu “elevii, profesorii și iubitorii de cărți din Sibiu”.

Discuția va fi moderată de Răzvan Enache, iar punctul de plecare îl va reprezenta cartea “101 cărți românești de citit într-o viață”, scrisă de Eugen Istodor.

Întâlnirea cu Eugen Istodor face parte din proiectul-competiție „Ne Ținem De Carte”, derulat de librăria Habitus cu scopul de a promova lectura, dezbaterea și gândirea critică în rândul elevilor sibieni.

„Cum ne formăm preferințele? Cum realizăm listele noastre de lecturi? Pe cine ne putem baza în ceea ce privește recomandarea cărților? Lectura înseamnă doar bibliografia obligatorie? Acestea sunt doar câteva dintre “îndeletnicirile” unui iubitor de lectură pe care le vom discuta joi, de la ora 13:00, după care urmează o sesiune de autografe”, spun reprezentanţii Librăriei Habitus.

Competiția „Ne Ținem De Carte” se va termina pe 15 decembrie, urmată fiind de premierea liceului cu cei mai mulți cititori și a profesorilor cei mai îndrăgiți de elevi. Până la final însă, vor mai urma lansări și ateliere cu autori precum Marius Chivu, Radu Vancu şi mulţi alţii.

Întâlnirea va avea loc joi, 20 noiembrie, începând cu ora 13:00, la librăria Habitus.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus