Joi,
23.09.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

Academia Maini Unite ofera sprijin financiar pentru patru copiii talentati

Cunoşti un copil talentat, care cântă foarte bine la un instrument sau are o voce extraordinară, dar provine dintr-o familie cu posibilităţi reduse şi nu are niciun sprijin pentru a-şi urma visul? Academia Mâini Unite poate da o mână de ajutor şi este dispusă să finanţeze patru sibieni care au nevoie de ajutor material pentru a face ceea ce le place.

„Academia Mâini Unite este un proiect umanitar derulat în cadrul Asociației ”Mâini Unite”, prin care copiii cu rezultate bune la învățătură și talentați în orice domeniu de activitate - muzică, dans, sport, arte, științe - beneficiază de sprijin material concret, în dezvoltarea talentului lor, de exemplu plata de taxe la competiții, achiziție instrumente necesare şi altele. Aşteptăm orice copil cu vârsta cuprinsă între 6-18 ani, care se încadrează în condițiile de acces în proiect. În acest moment Academia susține patru copii și urmează să mai accepte în proiect încă patru”, spun reprezentanţii Academiei Mâini Unite.

Condiţiile de admitere sunt următoarele: copiii trebuie să facă dovada că venitul net/membru de familie este mai mic sau egal cu 500 lei; media generală a minorului la încheierea semestrului/anului anterior este mai mare sau egală cu 9 sau mai mare sau egală cu 8,50 - în cazul minorilor cu un talent deosebit în domeniul artelor sau al sportului; şi media 10/FB la purtare.

„Din păcate eu am început să cânt târziu pentru că nu am avut încredere în vocea mea, până nu m-a ascultat un profesor şi a început să mă încurajeze. Acum cu ajutorul Academiei Mâini Unite am participat la mai multe concursuri şi am obţinut mai multe premii. La anul vreau să merg la facultate, îmi doresc să dau la Psihologie, dar nu voi renunţa la cântat, acesta este visul meu”, povesteşte Cătălina Dumitrean, unul dintre cei patru tineri care deja beneficiază de sprijinul Academiei.

Cei interesați să intre în Academia Mâini Unite și care îndeplinesc condițiile de participare pot trimite documentele necesare şi o scurtă prezentare pe adresa de e-mail: mainiunite@yahoo.com sau pot suna la telefon 0726-433184.

Copiii selectați să facă parte din academie vor fi promovați în cadrul unui spectacol susținut de copiii de la Palatul Copiilor. Spectacolul va avea loc la Teatrul Gong, în 20 decembrie, de la ora 11:00.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus