Miercuri,
29.11.2023
Partial Noros
Acum
-1°C

Peste 470 de posturi vacante in judet

Cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă, sunt aşteptaţi să treacă pe la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, pentru a consulta oferta angajatorilor, care cuprinde 476 de posturi disponibile.

Cele mai multe se găsesc în Sibiu (265), Mediaş (185) şi Agnita (26).

„Din totalul locurilor de muncă, 65 se adresează persoanelor cu studii superioare - analist cumpărări, consilier juridic, economist, director economic, fizician, inginer construcţii, inginer electronist, inginer mecanic, inginer producţie, inginer textile, pielărie, medic, programator, proiectant inginer mecanic, specialist resurse umane. Restul de 411 posturi sunt pentru persoane fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Foto: bucurestifm.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

karmen

Acum 9 ani

pentru cei trecuti de 50 ani cate posturi sunt ?
Raspunde

eu

Acum 9 ani

Iti spun eu, ca sunt in situatie. 0. (zero barat)
Raspunde

@1

Acum 9 ani

Cei trecuti de 50 de ani, sunt exclusi din start in procesul de recrutare. Desi nimeni nu are curajul sa vorbeasca despre asta transant, in spatele procesului de recrutare asa stau lucrurile. Factorii de decizie in procesul angajarii (nu ma refer la cei din resurse umane, ei fac doar selectiile CV-urilor si interviurile, ma refer la cei ce au dreptul de decide daca il angajeaza sau nu pe respectivul candidat) desi nu o spun fatis, vor refuza un CV al unei persoane trecuta de 50 de ani din start, desi are mai multa experienta si este poate mai bine pregatita si potrivita pe acea pozitie decat multi candidati mai tineri, insa exista inca o mentalitate GRESITA a managerilor care din pacate in Romania se aplica. In vest nu prea exista aceasta perceptie, aici angajarile disipate pe varsta canditatilor este mult mai echilibrata. Deci este un punct sensibil cand esti trecut de 50 de ani si iti pierzi jobul, cred ca societatea civila ar trebui sa ridice problema si sa si faca ceva concret in sensul asta, nu numai sa taca malc si sa o ignore, ceea ce se intampla acum. Un foarte mic procent al celor trecuti de 50 ani, nu au probleme, e vorba de specialisti si de management, aici varsta chiar inseamna experienta benefica, insa sunt extrem de putini din cei ramasi fara job si trecuti de 50 de ani care se reintegreaza in campul muncii.
Raspunde

karmen

Acum 9 ani

Multumesc @1,exact asta este situatia , dupa 15 ani de casierie in BCR...nu mai sunt corespunyatoare nici unei munci ...si ce o sa ne facem noi inca vreo 10... 12 ani pana la pensie?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus