Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Iohannis muta: MRU in locul lui Mihalache. "Raman credincios promisiunilor si angajamentelor pe care mi le-am luat"

Prim-vicepreședintele PNL, Mihai Răzvan Ungureanu, ar putea fi numele ales de Klaus Iohannis, pentru funcția de șef al Cancelariei Prezidențiale. Întrebat de site-ul pesurse.ro dacă va accepta această provocare, MRU a dat un răspuns diplomat. ”Nu confirm, dar nici nu infirm. Preşedintele Klaus Iohannis îşi va prezenta singur echipa. Voi fi aproape de el, indiferent de poziţia mea”, a declarat Mihai Răzvan Ungureanu.
Înainte de Ungureanu, pentru această poziție de șef al Cancelariei era vizat Dan Mihalache. El a fost ani buni unul dintre membrii marcanți ai FSN, FDSN, PDSR și PSD. Din anul 2009 a trecut în PNL, fiind adus în partid de Crin Antonescu. 
Născut în 1971, Mihalache a fost în primii ani după Revoluție jurnalist la ziarul Azi, publicația de partid a FSN. Schimbarea de plan a președintelui ales poate fi pusă pe seama reacțiilor negative venite din partea societății civile. 
Klaus Iohannis a transmis un mesaj Revistei 22, care a făcut un ape către președintele ales prin i se cere să renunţe o eventuală colaborare cu Dan Mihalache. Iohannis a răspuns pe Facebook: ”Rămân credincios promisiunilor și angajamentelor pe care mi le-am luat față de românii din țară și din străinătate. Acest lucru se va reflecta în toate deciziile mele, inclusiv în privința echipei de consilieri”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

17 comentarii

mosu

Acum 9 ani

semne rele ptr presedintele ales...a inceput deja sa cedeze foarte usor la presiunile anturajului base cu privire la persoanele din suita cel va inconjura la Cotroceni Ce sa mai zicem atunci cand vor fi probleme mari de stat si el va asculta de aceeasi de ieri si azi .....succes dle presedinte.....
Raspunde

Zorro

Acum 9 ani

Exact cum ma gandeam,iohannis e doar o marioneta ce raspunde ferm la comenzile ticalosilor portocalii ai chiorului betiv...si asta e numai inceputul...lucrului bine facut!!!!!!!
Raspunde

nu sunt ce par a fi

Acum 9 ani

AH de cand astept restaurația. De cand astept ” ne-am luat tara inapoi”. De cand astept: Blaga, Predoiu, Roberta Anastase,si pe toti care nu au apucat sa taie de la diapsora da au taiat de la noi (25%, 15%).
Raspunde

@3

Acum 9 ani

nu esti par, sa fii oare impar ? sau asistat social putoareo ?
Raspunde

vasy

Acum 9 ani

mgata cu povestile cu basisme ,s-au credeti cumva ca ,johannis este vreun naiv,va arata cum va aratat si la primarie ,gata circotasilor stati s-a intre in problema [21 decembroe ] gata nu mai mieunati ca al vostru popcorn ,a pierdut ,s-a gatat cu capitalismu de cumetrie si sifonat bani publici ,s-au nu stiti de ce au luat drumu pribegiei 5 000 000 de conationali ,s-a vedeti in 2016 ce batalie primiti ,nu mai merge cu povesti si dupa aroganta si dispret ,ba am votat usl nu plr si unpr ,astia au votat impreuna la legile ticaloase[pensilor si munci ] daca nu erau ai vostri ,unpr ,nu intruneau cvorumu ,ati facut blat ordinar ,s-a gatat acum o s-a iasa la iveala blatu vostru ticolos din 2012
Raspunde

crica

Acum 9 ani

Stati linistiti ca nu cedeaza la nici o presiune, isi alege oamenii foarte atent pentru asi putea forma o echipa cu care sa lucreze ca se poate trezi cu mari surprize la cita perversitate, tradare si coruptie este, are nevoie de oameni integri, responsabili si hotariti [ceea ce e foarte greu de gasit acolo] ptr a putea scoate tara din labirintu in care a bagat-o iresponsabilii si coruptii care au condus-o in ultimii 25 de ani.Si mai terminati sa-l tot asociati cu toti coruptii care au fost, chiar nu vedeti ca au fugit atitia de linga el,[majoritatea coruptilor] voi chiar nu va puneti nici o intrebare oare de ce si nu reusiti sa va dati nici un raspuns, sau luati de bune toate manipularile pe care le debiteaza unu si altu ptr. interesele si musamalizarile lor.
Raspunde

Obiectivul

Acum 9 ani

Cine doreste sa fie bine informat il rog sa citeasca c/vul lui MRU .... Super calificat om de mare valoare. Felicitari dle Presedinte.
Raspunde

kido75

Acum 9 ani

Omul nu are identitate politica si o formeaza acum ...cine stie cit v-a dura...la primaria Sibiu nu a facut politica si nici nu stiu ce mare scofala ...a fost acolo din intimplare cu valul care indiferent cine era avea soarta lui iohannis...nici macar un profesor excelent nu a fost.a fost numit inspector sa dea bine la chestia cu minoritatile...citi dintre cunoscuti au luat meditatii la fizica?...Sa sea bunul Dumnezeu sa fie bine!
Raspunde

Magda

Acum 9 ani

Lasa, mosule, ca stie Johannis ce face !
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

\" Tara care depinde de un singur om nu meritã sa traiasca si nici nu va trãi \" .Simon Bolivar.
Raspunde

asa ne trebuie!

Acum 9 ani

si pe flutur, berceanu si compania unde o sa-i mutati domu presedinte??? ca doar lor le-ati promis prima data, apoi poporului!!!
Raspunde

de pe dincolo

Acum 9 ani

”V-am lăsat săraci şi proşti, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”- Brancusi. Tara de cacao cu oameni de cacao...
Raspunde

Bsi_Hermanstadt

Acum 9 ani

Respect Her Iohannis!
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Ideal este un corp de consilieri profesionisti fara marca politica. MRU reprezinta o sfidare prea mare pentru prea multi romani si cu prea putin castig pt Presedinte. D. Mihalache este diabolizat pt trecutul fesenist care nu -i este reprosatPD -lui. Diaribele Leliei Munteanu si ale CTP -ului mi -au reamintit articolele lor din Adevarul Mineriadelor. Citi ti -le!
Raspunde

Mariana

Acum 9 ani

Munca la domiciliu. Esti tanar si ai nevoie de ”bani de buzunar” ?Ai un loc de munca sau esti pensionar si vrei un venit suplimentar ?Alatura-te echipei noastre !Ai nevoie doar de un calculator conectat la retea.Tu singur stabilesti cand si cat vrei sa muncesti de acasa !Pentru detalii *** ”Info” la adresa de email:[email protected]
Raspunde

Pacat,

Acum 9 ani

Mariano. Daca ziceai si tu mai repede. Acuma i-am promis dea la Felicia ca merg la ea. De nu ma vrea, vin la tine. Platesti in dolari ori in euroi, ca n-ai scris?
Raspunde

lili

Acum 9 ani

Bravo d-le Iohanis, o alegere perfecta
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus