Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
14°C

Japonezii de la NTN muta o parte din productia din Franta la Sibiu

Compania japoneză NTN, specializată în producerea de transmisii auto, va muta în 2015 o parte din producție din Franța, orașul Allones, în România, la Sibiu, anunță presa din Franța.

Conform publicației franceze www.entreprises.ouest-france.fr, NTN ar urma să desființeze aproximativ 180 de locuri de muncă în Allones, din totalul de 680 câte susține în prezent, și să le mute la Sibiu. În acest moment compania are deja o fabrică la Sibiu, în Zona Industrială Vest, prin NTN-SNR Rulmenți.

Printre clienții NTN pe plan mondial se numără BMW, Ford, Land Rover, Renault, Suzuki dar și Dacia.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1322

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

11 comentarii

Sebastian

Acum 9 ani

Degeaba tot deschid si se extind, ca departamentul de resurse umane e zero... Nu ai cu cine vorbi...
Raspunde

g

Acum 9 ani

t
Raspunde

f

Acum 9 ani

f
Raspunde

saiba

Acum 9 ani

salarii de kkt asa ca mai incet
Raspunde

@4

Acum 9 ani

Voi astia cu 8 clase sau cu 10 clase va asteptati la salarii de 20 de milioane + ? Sau care-i faza? E munca la banda, e pentru necalificati. Faci calificare la locul de munca si iti creste salariul iar daca te descurci poti sa faci si studii cu ajutorul firmei si sa avansezi in post. Nu mai fiti romani get beget si ganditi putin logic.
Raspunde

cetateanu europeanu

Acum 9 ani

Pe naiba avansezi in post, cu ajutorul firmei. Odata ce ai intrat in fabrica pe post de muncitor in productie, la banda, acolo ramai. Cine nu crede, sa se angajeze intr-o firma/fabrica (fara pile si relatii).
Raspunde

@cetate*** stupidus

Acum 9 ani

Ești aiurea. Și așa vei rămâne. Unii nu sunt făcuți să avanseze. Fiecare trebuie să-și vadă lungul nasului și limitele de competență. Din muncitor și țăran, doar pe vremea împușcatului ajungeai director. Să fim serioși, astea au trecut. Spor la bandă !
Raspunde

adiarc

Acum 9 ani

pt ca salariile sa creasca este nevoie , in principal , de 2 conditii majore ....sa fie cat mai multe locuri de munca ( cerere mare - salarii mari , cerere mica - salarii mici ) si sa crestem productivitatea prin producerea de produse cu valoare adaugata mare ( adica cel care va produce un Logan de 10.000 de euro n-are cum sa castige la fel ca cel care produce o Skoda de 20.000 euro ).Asa ca sa vina cat mai multi investitori
Raspunde

Odin

Acum 9 ani

Ce n-ar da cei din Teleorman sa aiba locurile de munca de care va plangeti voi sibienii.
Raspunde

logica

Acum 9 ani

daca salariile erau mai mari, nu veneau la Sibiu. Simplu.
Raspunde

salahor

Acum 9 ani

ba nu te mai da rotund cu necalificati ,ca aia pe care i-i bestelesti ,nu sunt aia care transpira 3 schimburi la banda ,sunt circotasi si detractori sibiului ,de ce nu creati voi autohtoni locuri de munca cu salari de 1500 euro ,si cu comparatia cu aia de fac loganuri ,s-a monteze roti si caroseri pe banfa nu trebuie multa calificare .mai ales tinere cind a fost adusa ,firma renault in romania [68 ] 90 la suta din componentele masini se facea la ,ipas .de unde s-a stie aia s-a daca masini cind acolo unde este uzina dacia ,pasteau vacile si crestea porumbu ,ba mai iesi prin moluri si oras si vezi ca s-a umplut orasu cu de aia de la vale de carpati ,ca daca se face acum un recensamint pe bune o s-a ai surpriza ca populatia sibiului s-a dublat ,s-au nu ai bagat de seama ca a ajuns periferile sibiului ,pe linga ,cisnadie ,vestem ,cristian ,ocna ,etc ,este lod si de mai bine dar deocamdata ne multumim si cu atit ,s-a vina cit mai multe locuri de munca ca s-a avem de unde alege ,ca nu toti avem norocu si relatile s-a prindem un job ,pe la prefectura,judeteana ,si alte instituti ale statului ,acolo sunt de alea cu circuit inchis [PCR]IN TRADUCERE PILE ,CUNOSTINTE SI NEAMURI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus