Luni,
27.09.2021
Cer Senin
Acum
11°C

Spectacole sustinute de magicieni din SUA, Italia si Romania la Teatrul Gong din Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu aduce pe scenă patru artiști - magicieni din Italia, România și Statele Unite ale Americii pentru a marca 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu.

Tina Lenert și Mike Caveney sunt câștigătorii Premiului „Magicienii Anului / Stage Magicians of The Year” oferit de Magic Castle Hollywood. Talentul acestora i-a purtat pe cele mai importante scene, din Japonia până în Rusia, de la Monte Carlo în Borneo, China, Europa și SUA, iar acum pentru prima dată, artiștii americani se vor afla la noi în țară. „Comedy Magic Show” va avea loc vineri, 12 decembrie, ora 18:00 și surprinde printr-un mixaj unic de comedie, numere de magie și mimă, ce vor fascina imaginația fiecărui spectator. Publicația Hollywood Reporter îi descrie pe cei doi artiști ca „unii dintre cei mai amuzanți magicieni din America”.

Magicianul Christianis revine la Sibiu printr-o dublă reprezentație ce va avea loc vineri, 12 decembrie, de la orele 11:00 (sold out) şi 19:00. „Fantastic Magic Show” cuprinde un program de magie și iluzionism incendiar cu apariții de papagali Ara, flori, porumbei, eșarfe, baghete, bastoane și mese zburătoare, dar și hipnoză, catalepsie și levitație, iluzii de apariție și transformare cu animale exotice. Construit ca un spectacol interactiv, numărul Magicianului Christianis va include și un program de prestidigitație și iluzii comice.

Magicianul Goldman (Italia) și-a început activitatea artistică la începutul anilor '80, reușind în timp să devină unul dintre cei mai apreciați magicieni din Italia pentru interpretarea și performanțele sale artistice. Este specializat în manipularea diferitelor obiecte: cărți de joc, bile, eșarfe și lumânări, dar și trucuri magice cu porumbei, papagali și alte animale. Spectacolele sale sunt adaptate atât pentru copii, cât și pentru adulți și sunt prezentate într-un cadru muzical adecvat, cu coregrafii și efecte de lumini, pentru a crea un show cu adevarat magic. În cadrul Magic Show Fest, magicianul Goldman va prezenta un spectacol intitulat „Abracadabra”. În prima parte a spectacolului, Magicianul va uimi cu spectaculoase apariții de porumbei și lumânări, iar în partea a doua puteți viziona momente de magie generală cu diferite obiecte, iluzionism și manipulații prezentate cu multă îndemânare şi eleganță. „Abracadabra Magic Show” va fi prezentat duminică, 14 decembrie, ora 18:00.

Accesul publicului se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului, de luni până vineri, între orele 10:00 – 16:00 sau online prin eventim.ro. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic, iar pentru biletele achiziționate online se percepe un comision de 10%.

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

germanicus

Acum 6 ani

CĂPŞUNĂ VODĂ (de nationalistul Vadim Tudor) E un munte de slănină Şi-are-o faţă ca de sodă Toţi românii se închină: Iată-l pe Căpşună Vodă! Îl votară căpşunarii Risipiţi în patru zări Ne-au cam dat cu flit, hoinarii: Votul marii răzbunări! Ei au pedepsit o ţară Ce-n pustiu i-a alungat Pentru pîinea lor amară Ne-au dat un handicapat. Straşnică mobilizare Pe Facebook şi Internet! Hai la ţară de vînzare Are banner şi-n closet! A vîndut copii, turbatul Plîng familii după ei Na rinichiul, ia ficatul Inima? 5.000 de lei! N-am crezut că ne va bate Dumnezeu aşa de rău: Ne-a arătat că se poate După Chior - un Mutălău. E mutant, n-are charismă Zici că-i zombi împăiat Berlinul ne-a tras o cizmă Fiindcă prea des l-am trădat. Reichul IV se-nfiripă La Dunăre şi-n Carpaţi Şmecherul n-are echipă Doar nişte băsişti mascaţi. Iese Dosia la bătaie Trei piftii-s la guşa ei Sar în***gol, din baie Pleşu şi cu alţi lachei. Doi beţivi îşi cer răsplata Buldogul şi Orban L. Numai sapa şi lopata Mai vindecă PNL. La fasole cu ciolannis Stau la coadă interlopi - La Putere tot golanii-s Aţi votat de-aţi dat în gropi. Aţi vrut să scăpaţi de Chiorul Dar, de fapt, voi l-aţi salvat Vă înjură tot poporul Mai bine v-aţi fi-mpuşcat. Hai, veniţi acum acasă Luaţi-vă ţara-napoi! Ah, ce farsă dureroasă Şi ce baie de noroi! Iar e-n lanţuri ţara asta Ticăie bomba cu ceas Ne-a lovit, din nou, năpasta După un tătar - un sas. Plîngi pînă îţi crapă buza Tu, nefericit norod: Pe tronul lui Vodă Cuza Stă Căpşună Voevod! Sceptrul lui Mihai Viteazul E la neamţul second-hand Exilul beleşte prazul Ce ruşine! Ce mai brand! Biată Ţară Românească Eşti la capăt de destin... Adolf Hitler să trăiască Şi nepotul lui cretin!
Raspunde

sas

Acum 6 ani

si un sas care va traso in nas +diaspora ,care va lasat pe uscat[cascaval]10 ani ,ora exacta se va da de un sas ,spre disperarea voastra frustratilor ,ba acest neamt bun pentru tara voi la lasa de gunoi a istoriei si pe la DNA s-a vada boboru de ce nu mai voi sunteti bogati in cei 25 de ani guvernati ,si 7 000 000 votat un neamt ,adio criziere la ,monaco ,tenerife,palma de molorca,fiti cumpatati cu ce ati furat ca de austeritate dati ,HAI JOHANNIS FA TREABA S-A MEARGA CEAS CA LA SAS
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus