Luni,
20.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sase noi automate de parcare vor fi montate in jurul centrului Sibiului

În cursul acestei săptămâni vor fi montate șase noi automate de parcare, ceea ce va crește numărul total al acestor aparate la 36. Cele șase automate  pentru care Primăria a plătit 162.000 de lei (cu tot cu TVA) vor fi montate pe străzile din jurul centrului istoric al Sibiului: pe strada Pompeiu Onofreiu (în zona Parcului Tineretului), pe bulevardul Corneliu Coposu (două automate în parcările de sub zidul Cetăţii), pe strada Avram Iancu, pe strada Alexandru Odobescu la intersecţia cu strada Centumvirilor şi pe strada Tribunei (între strada Mitropoliei şi strada Bastionului). În plus, odată cu montarea noilor aparate și cele existente vor fi semnalizate cu noi casete luminoase, care au rolul de a face mai vizibil locul de amplasare.
Tot în această săptămână va fi relocat un astfel de aparat din zona străzii Malului în Piața Teatrului. ”Deoarece cererea pentru parcare este mare în Parcarea Teatrului, administrația a decis mutarea automatului de parcare de pe strada Malului, o zonă aflată în prezent în șantier pentru construcția noului Pod unde parcarea a fost desființată, și amplasarea acestuia în Parcarea Teatrului care va fi deservită din această săptămână de două aparate”, arată reprezentanții Primăriei Sibiu.

Reamintim că parcarea se poate plăti cu ajutorul celor 36 de automate de parcare, pe două intervale ale zilei - 8-14 şi respectiv 12-18, costul parcării fiind de 1 leu pe fiecare dintre cele două intervale orare. Excepție face parcarea de la Piața Cibin unde intervalul este de la ora 8 la ora 20, costul parcării fiind de 1 leu/2 h”, comunicat Primăria Sibiu

Foto: Primăria municipiului Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

mircea

Acum 9 ani

de ce se ridica masini inainte de ora 7 dimineata stim ca parcarea este cu plata de luni pana vineri intre orele 7-18 am vazut cum au ridicat masina inainte de ora 7 cine este vinovat pentru aceste abuzuri
Raspunde

@1

Acum 9 ani

daca sunt parcate in zone interzise ( de ex. pe trotuar) orarul nu mai conteaza.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus