Joi,
08.12.2022
Innorat
Acum
2°C

Drept la replica

Drept la replică la comunicatul de presă „O expoziție semnată de 44 de artiști sibieni motiv de ceartă între UAP Sibiu și un restaurator de la CNM ASTRA” din data de 17 Octombrie 2014, 12:35.
În ziua de 17 Octombrie 2014, ora 12:35, ziarul „Turnul Sfatului” a publicat un comunicat de presă remis de Asociaţia Filiala UAP Sibiu, comunicat care conţine informaţii eronate ce au dezinformat opinia publică privind responsabilitatea subsemnatei în proiectul enunţat în comunicatul de presă. În acest sens, s-a făcut abstracţie de documente oficiale semnate şi ştampilate de către Președintele Asociației Filiala UAP Sibiu, care certifică calitatea mea de coordonator al acestui proiect. 
În aceste condiții anexez facsimile din Cererea de finanțare a Proiectului „Artişti sibieni pe simezele sălii de expoziţii Constantin Brâncuşi - Palatul Parlamentului”,
nr. 320 / 02.10.2014, înregistrată și validată de către Primăria Municipiului Sibiu.
Având în vedere că această acțiune a fost de interes public, documentele puteau fi consultate înainte de publicarea comunicatului de presă. 
 
Cu respect,
Geanina Ionescu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus