Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

FOTO O eleva a CN "Octavian Goga" din Sibiu a devenit fotomodel in Asia

La doar 17 ani, Amalia Beksi, elevă a Colegiului Național Octavian Goga din Sibiu, a semnat un contract de modeling pentru o perioadă de trei luni în Asia. Amalia a fost descoperită de Cleopatra Models – agenție de modeling din Sibiu.

După aproape doi ani de muncă și pregătiri cu agenția din Sibiu, Amalia a fost cooptată în echipa Mandarina Models din București și a devenit ambasadoarea frumuseții Sibiului în Asia, la început în Hong Kong, iar în prezent în China.

”Iar acesta e doar începutul, pentru ca Amalia a mărturisit, cu ocazia zilei de naștere pe care a petrecut-o departe de familie și prieteni, că “a deschis un nou capitol din viața ei!””, au transmis reprezentanții Cleopatra Models.

Foto: A&M Photography

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

me

Acum 9 ani

Succes frumusico.
Raspunde

###

Acum 9 ani

Ai grija sa nu pici de mandarina! Extrem orientalii astia sunt si extrem de perversi!
Raspunde

Bine...sau nu

Acum 9 ani

Ca model, ești un simplu obiect, care devine un obiect bun de aruncat la gunoi când timpul trece. Dacă pe lângă modelling fata asta nu mai primește nici un fel de altă formare profesională/educație, e tare păcat. Plus că e o lume tare tenebroasă în care a intrat, a drogurilor și prostituției mascate. O mașină de tocat carne industria asta a modellingului.
Raspunde

ooooo

Acum 9 ani

E bine macar ca chinezii o au mica
Raspunde

max

Acum 9 ani

E din Petrosani sau valea Jiului de undeva de fel si venit doar recent in Sibiu ( la liceu). Nu este Sibianca de fel.
Raspunde

@5

Acum 9 ani

Max ,mai conteaza de unde e?pe pariu ca asiaticii aia nici nu au auzit de Romania...pt aia conteaza doar ca frumusica asta sa le faca pe plac...restul e can-can!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus