Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

O autospeciala complexa de ultima generatie intra in dotarea ISU Sibiu

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu urmează să primească în dotare o autospecială complexă de intervenții, dotată cu cele mai noi tehnologii în domeniu. Mașina este compusă dintr-un vehicul cu șenile/roți tip UTV cu capacitate mărită de trecere, o autospecială cu rol tractor având în dotare echipamente speciale și o platformă de transport a autoșeniletelor.

În data de 30 decembrie 2014, Asociația de Dezvoltare Regională “Centrul Transilvaniei” a semnat contractul pentru furnizarea a șase autospeciale complexe de intervenție, în valoare totală de 2.366.000 lei (inclusiv TVA).

Câte o autospecială complexă de intervenție va fi livrată fiecărui inspectorat județean pentru situații de urgență din Regiunea Centru (Mureș, Alba, Brașov, Covasna, Harghita și Sibiu).

Contractul de furnizare a fost încheiat cu SC TelSec Business Z Consulting SRL (București), în urma derulării unei proceduri de licitație deschisă în cadrul proiectului “Îmbunătățirea intervențiilor în situații de urgență în zone greu accesibile”, termenul de livrare al autospecialelor fiind iulie 2015.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus