Vineri,
18.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Fostul capitan al Rapidului si jucatorul lui FC Arges 1953, Constantin Schumacher, vorbeste despre turneul "Fotbal curat fara patroni" de la Sibiu

Constantin Schumacher, fostul căpital al Rapidului și cel care a evoluat timp de mai multe sezoane la gruparea FC Argeş 1953, a vorbit pentru Turnul Sfatului despre turneul special de la Sibiu "Fotbal curat fără patroni" dintre echipele înfiinţate de suporteri: ASU Poli Timişoara, FC Argeş 1953, FC Vaslui 2002 şi LSSVoinţa Sibiu. Ajuns la 38 de ani, jucătorul care s-a făcut cunoscut în tricoul alb-vişiniu, unde a devenit campion al României ȋn 2003 cu FC Rapid București, Constantin Schumacher a revenit, anul trecut, ȋmpreună cu Adrian Neaga și Vali Năstase, la FC Argeş 1953, echipa la care activase timp de şase sezoane (în anii `90 şi 2006-2007), pentru a pune umărul la revitalizarea echipei, ajunsă în liga a patra.  

“Ar fi frumos ca în fiecare an să se facă astfel de turnee, doar că trebuie promovate şi lumea să vină să vadă echipele mari care au fost şi au dus greul fotbalului românesc. Părerea mea este că trebuie să existe un moment zero în care oamenii să înţeleagă că noi am ajuns să ne vedem pozitiv în lume prin sport şi că echipele cu tradiţie nu ar trebui să se piardă, dar cum este vorba mereu doar de bani, mereu întâmpinăm probleme. Sper ca în scurt timp să se facă o schimbare, fotbalul românesc este într-o scădere enormă”, a declarat Constantin Schumacher.

Turneul "Fotbal curat fără patroni" va avea loc sâmbătă, 10 ianuarie 2015, la Sala "Transilvania" Sibiu, ȋncepând cu ora 13:00.

Foto: www.liga2.prosport.ro

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus