Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
15°C

Vasile Blaga: Iohannis e exact opusul lui Victor Ponta. Administratia trebuie separata de politic

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a prezentat în presa locală din Bihor liniile politice urmărite de liberali în acest an. Pe lângă întărirea partidului și pregătirea alegerilor locale și parlamentare din 2016, Blaga își propune o discuție generală pentru scoaterea administrației locale de sub umbrela politică. ”Ani în şir am susţinut că administraţia trebuie separată de politic. Susţin că trebuie trecută, prin consens politic, o listă clară de câteva mii de poziţii în administraţie care nu trebuie să aibă de a face cu politica, ci cu profesionalismul şi specializarea. Trebuie făcută, în opinia mea, o separare clară. Nu este posibil ca cetăţeanul să fie afectat de schimbările de majorităţi, obiectivul este să primească servicii bune la cel mai înalt nivel. Trebuie să se renunţe la numirea unor oameni care nu au nici în clin, nici în mânecă, cu anumite funcţii şi domenii doar pentru că au sprijinit tabăra politică câştigătoare. Când vom face asta, cred că vom putea spune că România a atins maturitatea democratică şi s-a rupt de trecut”, a declarat Vasile Blaga într-un interviu acordat ziarului Bihoreanu.
Copreședintele PNL a povestit de asemenea aspect din campania electorală și a apreciat conduita candidatului PNL, Klaus Iohannis. ”Actualul preşedinte al României a adus în discursul public o anumită sobrietate pe care românii, sătui de politica ultimilor ani, au aşteptat-o, iar ACL a avut o campanie decentă, nicidecum ca a PSD, cu atacuri la persoană şi cu minciuni. PSD a crezut că românii sunt uşor de păcălit, ACL a mizat pe faptul că sunt deştepţi. (…) Încă de la început am stabilit că nu vom răspunde cu aceeaşi monedă. Însăşi structura umană a preşedintelui Iohannis nu face casă bună cu atacurile la persoană, cu tonul ridicat şi cu beţia de cuvinte. Este exact opusul lui Victor Ponta. Deşi a fost ţinta unor atacuri absolut mizerabile, dl Iohannis a decis de la început să nu întoarcă atacurile”, a mai spus Vasile Blaga.

Vizualizari: 226

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

uaaau

Acum 6 ani

cine te crede? si lipitorii de afise ce primesc?
Raspunde

wwww

Acum 6 ani

Cine te crede bulldogule?uita-te intai in oglinda si pe urma comenteaza ,trecutul tau de portocaliu basist sinistru te va urmari mereu!
Raspunde

@@@

Acum 6 ani

Ia te uita cine este mostenitorul Brătienilor! Șo pe el, mă! Rușine!
Raspunde

alzara

Acum 6 ani

...
Raspunde

rusine

Acum 6 ani

nesimtiti acesti PdL listi ajunsi liberali spoiti cu pretenti la guvernare ..... au uitat ce ravagi au facut cu hotiile din bugetul tari si jegmaneala din buzunarele bugetarilor si nu numai ....acuma hoti nesimtiti striga hoti la cei care au pus tara pe fagasul normal, hoti din trecut vor sa fure iara .... dar se pare ca presedintele s-a desteptat si nu mai doreste cu ei pana nu are un partid PNL curat .
Raspunde

jan

Acum 6 ani

PNL se remaniaza pdleul trece sub comanda lui base cu pmp si udrea ial PNL lui Iohannis va face unirea cu psd si va conduce mult si bine tara ....deci usl din nou la putere Ha ha ha
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus