Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Agentia pentru Protectia Mediului va implementa un proiect cu o finantare de peste 4.400.000 euro

Agenţia pentru Protecţia Mediului Sibiu (APM) a obţinut o finanţare de peste patru milione de euro pentru un nou proiect – „Calea verde spre dezvoltare durabilă”, care se va derula pe parcursul a 16 luni.

Proiectul face parte din din cadrul Programului RO07 – Adaptare la Schimbări Climatice, finanțat prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European (SEE) 2009 – 2014 și se derulează în perioada decembrie 2014 – aprilie 2016, având ca obiectiv general reducerea vulnerabilității umane și a ecosistemelor la schimbări climatice în Regiunea 7 Centru.

“Proiectul, în valoare de 4.497.644 euro, este cel mai mare proiect al APM, atât din punct de vedere financiar, cât și în ceea ce privește anvergura lucrărilor care urmează a fi realizate. Proiectul va fi implementat de APM Sibiu, în calitate de promotor de proiect, având ca partener principal Asociația Autorităților Locale și Regionale din Norvegia, Administrația Națională de Meteorologie, Primăria Municipiului Sibiu, Primăria Municipiului Brașov, Primăria Municipiului Târgu Mureș și Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu”, a declarat Bogdan Trif - directorul APM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

12 comentarii

Jesuisla

Acum 9 ani

Proiectul trebuia sa demareze de ceva timp , dar si au bagat iar coada miticii de la bucuresti...
Raspunde

Horia

Acum 9 ani

Bogdan Trif sifoneaza minim 500.000 din acest proiect.
Raspunde

Gigi

Acum 9 ani

Proiectul are nume pompos dar nu se spune in articol cu ce ne ajuta. Inca nu s-a stabilit in ce consta proiectul?
Raspunde

Sorin P.

Acum 9 ani

Ce e asa greu de inteles? D-nul Trif isi pregateste glorios retragerea si isi asigura un locsor caldut pt cativa ani,urmeaza schimbari ca la fiecare institutie sa vedem pe mana cui se va merge.D-na Stoica reloaded ?
Raspunde

###

Acum 9 ani

Dl. Dumitru Ungureanu ca functie mai ocupă la APM? A fost cel mai longeviv director al Agenției...
Raspunde

ptr rautaciosi

Acum 9 ani

Câtă răutate și câte frustrări au comentatorii anteriori. În loc sa va bucurați și sa apreciați ca se face ceva ptr Sibiu, dați cu mucii în fasole, rataților!
Raspunde

bravo

Acum 9 ani

Felicitări Bogdan Trif. N-a văzut Sibiu un proiect de o asemenea anvergura niciodată. Semidocții ăstia care scriu pe aici sunt probabil cei cu care tu lucrezi și care au rămas la același nivel, adică .....JOS!
Raspunde

cindrea nelu

Acum 9 ani

Bogdane pregateste-te,debarcam si revenim in 2025
Raspunde

victoria nuland

Acum 9 ani

D-na Stoica sau oricine sunt oameni capabili in APM important e ca cei din servicii sa fie menținuți pe criterii profesionale.iar noua conducere sa abandoneze definitiv aroganta lui Trif împrumutată si copiata de la ponta.
Raspunde

@ victoria nuland

Acum 9 ani

Aroganta lui Trif este perfect justificata in fata unor nulitati ca tine
Raspunde

@10

Acum 9 ani

bai asta de la cassb vedeți ca nici voi nu scăpați si normal corb la corb nu-și scoate ochii
Raspunde

@11

Acum 9 ani

Nulitate ești și în comentarii, nulitate ești și la locul de munca.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus