Duminică,
21.04.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Doar 260 de posturi vacante in judet

Angajatorii din judeţul Sibiu nu sunt foarte darnici în ceea ce priveşte oferta locurilor e muncă la început de an. Astfel, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu în judeţ sunt disponibile doar 269 de posturi, dintre care 170 în Sibiu, 66 în Mediaş şi 33 în Agnita.

„Din totalul locurilor de muncă, 45 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator reţea de calculatoare, agent servicii client, consilier juridic, consilier administraţie publică, contabil, funcţionar economic, inginer producţie, inginer textile, inginer electronist, inginer mecanic, inginer sistem în informatică, manager proiect, medic specialist, programator, şef secţie. Restul de 224 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt a AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus