Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

Accident la Apoldul de Sus. Doi copii raniti

Un autoturism Ford Focus a intrat prea tare într-o curbă și a derapat într-un capăt de pod, în localitatea Apoldul de Jos. În mașină se aflau trei adulți și doi copii, cei mai afectați în urma accidentului fiind copiii. Aceștia, doi băieți, de 16 și cinci ani de au fost transportați la spital cu fractură la picior, respectiv răni ușoare. Toți ocupanții mașini sunt domiciliați în Apold și se întorceau acasă. Traficul nu a fost blocat, desfășurându-se normal, pe ambele sensuri.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Ford Focus

Vizualizari: 496

Comentarii

3 comentarii

Nelu

Acum 9 ani

Apoldul de sus sau Apoldul de jos !???
Raspunde

ioan

Acum 9 ani

Apoldu de mijloc.
Raspunde

Belea

Acum 9 ani

Dupa cum scrie diletantul asta in articol, soferul a derapat in Apoldu de Jos si s-a izbit in podul din Apoldu de Sus. Lung derapajul! Dar nu mai lung decat derapajul jurnalistic al \"reporterului\" astuia de 2 bani!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus