Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

FOTO-VIDEO O nouă echipă de braconieri din Vâlcea prinsă pe Olt

FOTO-VIDEO O nouă echipă de braconieri din Vâlcea prinsă pe Olt

Pescarii sibieni au reușit să oprească în cursul nopții trecute o nouă echipă de braconieri din județul Vâlcea venită pe râul Olt.

Conducerea Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sibiu anunță capturarea a aproximativ 2 kilometri de plase folosite la braconaj.

”La ora 24.00, camarazii pescari care au participat la acțiunea de supraveghere, ne-au anunțat (la nr. de sesizări de pe regulament) apariția unui autoturism argintiu, marca BMW, cu nr. VL 24 TDU. Ne-am deplasat în zonă împreună cu paznicii și cu alți membri pescari și am alertat Politia Avrig.

WhatsApp Image 2019-04-20 at 14.03.03

Mulțumită colegilor care s-au implicat, hoții nu au reușit să-și întindă toate plasele și nici să le mai recupereze. Dintr-un sac, una din plase au întins-o și mai aveau ascunși încă șapte saci cu plase. Foarte probabil ar fi împânzit barajul cu doi kilometri de plasă monofilament dacă nu am fi intervenit.
Braconierii au acționat cu două mașini, a doua fiind un Ford Focus negru, VL 35 RAZ. Toată noaptea ne-au urmărit și au încercat să își recupereze plasele...”, a transmis conducerea AJVPS Sibiu.

Reamintim că în urmă cu doar două săptămâni patru braconieri profesioniști din localitatea Ionești, județul Vâlcea, au fost prinși pe Olt, în județul Sibiu, cu aproape 500 de kilograme de pește ilegal capturat. Aceștia au fost dați de reprezentanții AJVPS Sibiu pe mâna poliției.

Toate plasele capturate azi-noapte au fost distruse.

AJVPS face apel la membrii care doresc să facă voluntariat zilele acestea să îi contacteze pentru a se putea organiza mai bine.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2019/04/09/foto-video-braconieri-profesionisti-din-valcea-prinsi-pe-olt-ce-spune-politia/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Roland Purcarescu

Acum 4 ani

Numai va lua-ti de valcenii trebue neaparat sa scrie-ti ca sant din valcea eu a-m prieteni din zona acea si sant chiar ok numai raspandi-ti rasismul ca sante-ti jurnalisti obiectivi pentru numele lui Dimnezu!
Raspunde

MAA....!! :))

Acum 4 ani

pai daca 90% din cei prinsi anu asta la Sibiu...inclusiv astia sunt din Valcea.... tu ce vrei sa scrie.. ca sunt din Bistrita ??? Bucuresti...??? plm fii realist....sunt din Valcea... si sunt branconieri valceni...nu mai fii retard !!
Raspunde

Pescareanu

Acum 4 ani

E prohibitie la pescuit dar pe Cibin sunt zilnic pescari. Daca s-ar face control pe sectorul dintre podul de la Libertatea si cel din Gusterira sau chiar mai jos inspre podul de cale ferata de la Record, zilnic ar prinde 10-20 de indivizi ce pescuiesc in aceasta perioada. Doar azi pe 100 m de mal am numarat 6 pescari. Da cine sa controleze?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus