Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Sovaiala, in locul lui Banciu la Consiliul Judetean. "Schimbam autocratia cu democratia"

Consilierii FDGR și PNL vor propune la ședința Consiliului Județean de la sfârșitul acestei luni schimbarea vicepreședintelui Ioan Banciu cu liberalul Constantin Șovăială. Informația a fost inițial prezentată de surse din interiorul PNL emisiunii ”Raluca și Răzvan”, iar apoi a fost confirmată de către liderul FDGR Paul Porr. ”Așa va fi. La următoarea ședință din ultima joi a lunii vom avea un proiect de hotărâre prin care cerem schimbarea vicepreședintelui Banciu. Dacă vor fi prezenți la ședință majoritatea consilierilor, și vor fi, atunci se va trece la vot secret. În momentul de față, noi, FDGR și PNL, am decis că este mai bine așa pentru județ: să fie democrație nu autocrație”, a declarat Paul Porr pentru Turnul Sfatului.
Întrebat dacă Șovăială va fi mai bun decât Banciu, Porr a declarat că nu e vorba de o chestiune legată de persoane. ”Nu e vorba de persoane, eu nu-mi permit să fac comparații între cei doi, o poate face eventual cei care au lucrat cu ambii politicieni. Fiecare are calități și defecte”, a mai spus Porr.
Liderul FDGR a confirmat de asemenea faptul că inițiativa a venit din partea liberalilor, iar Constantin Șovăială a fost singurul candidat. ”Vechiul PNL nu a avut nicio propunere, iar vechiul PDL a venit cu varianta Constantin Șovăială”, a declarat Porr.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

36 comentarii

tehnocratie, nu democratie

Acum 9 ani

Nu domnul Banciu e problema la CJ. Succes amandurora!
Raspunde

Biliboc

Acum 9 ani

Tanda i-l va inlocui pe Manda...mare scofala...
Raspunde

uaaau

Acum 9 ani

ce labareala! oricum consiliile judetene ar trebui desfiintate! primarii + guvernul central prin deconcentrate
Raspunde

io

Acum 9 ani

de fapt e ca si cand nu exista...in loc sa repare drumurile dezastruoase din judet ( mai praf decat ale judetelor limitrofe - Ab, Ms , Bv ,) , ei repara si decupeaza asfaltul impecabil de pe druml Sb-Agnita , in cardasie cu firma lui Carabulea-Comtram
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

Jos cu el ! Se plimbă cu mașina instituției zi si noapte, parca ar fi mașina lui personală. Își duce si soția la serviciu. Oare cine plătește motorina pentru Skoda lui ? Consiliul Județean ???
Raspunde

Ciobii

Acum 9 ani

Bine ca pleaca.......oricum ii vine dosarul de la DNA cu ....
Raspunde

aaa

Acum 9 ani

Își duce sotia la sevici , pretenii Cindrea si Bota naiba stie unde si opreste ca nesimtitul pe Calea Gusteritei inaite de trecerea de pietoni in dreptul magazinului Simpa cat face sotia cumparaturi.Poate va avea timp sa mai citeasca si Codul rutier.
Raspunde

gigi

Acum 9 ani

pacat de Banciu ca era singurul \"coerent in exprimare si comunicare\"
Raspunde

x

Acum 9 ani

ar fi trebuit schimbat cindrea cu sovaiala. Adevarul e ca cindrea a castigat cu ajutorul pnl in strutocamila usl in detrimentul lui bottesch. Banciu e pe departe cel mai bun in psd sibiu
Raspunde

CINDREA e prostu fudul

Acum 9 ani

caretrebuie dat jos urgent! A si vb urat de iohannis! Porr, ce naiba faci? Ti-e frica de Oprean si Bondrea?
Raspunde

sibian care cunoaste

Acum 9 ani

Cine nu cunoaste nu ar trebui sa vb., sunt unele probleme care au fost rezolvate de când au venit la CJS echipa PNL și PSD, dar populația nu cunoaste,mai ales în domeniul medical,drumuri etcetera, dar ce nu s a realizat în 10 ani nu se poate realiza în 2 ani,este ca și într o familie dacă omul este gospodar se vede nu.....? Fostul președinte al ca ce a făcut, spitalele cu arierate, sc drumuri haos,fiecare făcea ce dorea , deci atenție oameni ce se pregătește , oare se cunoaște cine este dl. Sovata la dansul pe primul locuit banii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =blagavideanuanastase
Raspunde

io

Acum 9 ani

Eu circul zilnic pe drumurile județene...arată jalnic fata de Jud limitrofe.....Ab,Bv,Ms...uitate-te la Jud CJ....au demarat simultan un proiect de reabilitare a sute de km de drum Jud.integral nu peticeli.....nu puteți trai la nesfârșit din proiectele lui Bottesch...alea s-au terminat
Raspunde

16 decembrie

Acum 9 ani

PNL-ul chiar nu a inteles mesajul dat de electorat in 16 decembrie ?! Acest mesaj este dat in aceias masura PNL-ului, nu numai PSD-ului ! In afara de acest individ, nu mai era altcineva ?! O figura mai noua ceva ?! Damna Turcan, sunt dezamagit sincer ... erau cel putin 2-3 consilieri judeteni cu o prestatie decenta in randul fostului PDL ... Dana Campean, Danut Voinea sau Viorel Rosu ... din pacate a-ti ales din nou cea mai jenanta varianta !
Raspunde

make

Acum 9 ani

Clujul are oameni care-si iubesc judetul si lucreaza ptr. el. Noi punem in posturi de conducere venetici care n-au nimic comun cu Sibiul si oameni care nu-si iubesc judetul si ne vind la altii. Ba mai distrug si ce fac altii ca lumea sa perceapa pe cei care o facut ca au facut lucru de mintuiala si sa le scada din merite. Vezi drumu Sibiu Agnita care era impecabil si acum e plin de petice datorita unui astfel se sabotori.
Raspunde

coca

Acum 9 ani

Felicitari dle dr. Porr! Initiativa este mai mult decat laudabila. Pe langa faptul ca sunteti neamt stiu ca suntei si justitiar chiar unul inflacarat! si de aceea nu va e frica nici de Bondrea, cu atat mai putin de Oprean si de fapt nu va e frica de nimeni! Decizia de a inlocui un incompetent, executant lipsit de coloana vertebrala, un profitor,un oportunist, un cameleon care a supt ani la randul din bani publici:benzina, masina, afaceri, posturi pentru rude, posturi caldute pentru el atat la putere cat si in afara ei ( are retinut postul caldut de director la Soc Apa)este una corecta. Participarea cameleonului la cel mai mare tun din ultimii 20 ani dat Spitalului Clinic Judetean si nu in ultimul rand Drumurilor Judetene, OPC etc.va indreptateste inca o data in plus in decizia luata. Felicitari! Asteptam curatenia de primavara.
Raspunde

vecina

Acum 9 ani

Un om ucu mullt caracter d,nul Sovaiala,o alegere foarte buna
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Incep reasezarile ; Realitatea (Gusa) T.V sustine cuplul Geoana -Vanghelie in tentativa de rasturnare a lui Ponta si accesul la guvernare cu (neo -PNL, UDMR, UNPR, etc) .Mizam pe intelepciunea presedintelui.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

Gușe a fost dintotdeauna cu grupul de la Cluj. Probabil că și Rus, Hâncu și ceilalți îi vor capul lui Ponta. Revoluția transilvană. Eu mizez totuși pe M10.
Raspunde

###

Acum 9 ani

Mă duc să mă uit la telenovele turcești sau mexicane că nu mai ai ce citi în ziarul asta!
Raspunde

ha ha

Acum 9 ani

foarte bine....nu l uitati pe cindrea..se pare ca inca nu si a dat demisia mult asteptata de sibieni.
Raspunde

dann

Acum 9 ani

ka..t si iubire toti de la consiliu sint niste trintori,nicompetenti,fuduli,care triaesc(SA TRAITI BINE) pe banii sibienilor nesimtiti da o duc bine
Raspunde

1

Acum 9 ani

Mulți prosti în Sibiul ăsta. Dacă ar fi posibil i-ati linge în fund la propriu pe sasali. Adunătură de handicapați, o s-o luați de la sași în cel mai original mod.
Raspunde

Cristi Radu

Acum 9 ani

Pacat ca nu au propus-o pe Dana Campean... Sovaiala nu cred ca mai poate veni cu ceva nou...
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Fereasca - ne Sfantul de o \"revolutie transilvana \" :Rus ,Dancu, Sarbu, Hoandra (!), Paszkany, R. Bogdan, ca sa -i numar doar pe clujeni (plus Funar & Boc) .
Raspunde

i0n

Acum 9 ani

ptr. 22.1 Bolovane dute in Valcea matii...
Raspunde

alzara

Acum 9 ani

Uluit de asaltul nulitatilor : ASR mircea geoana pretindea in cadrul \"proiectului pt Romania \" candidatura la functia secretar general ONU!
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

alzara, revino-ți din uluială, în politică se refugiază doar nulități, adică cei care nu sunt buni de nimic altceva.
Raspunde

doru

Acum 9 ani

Bravo fdgr era si timpul , incepusem sa-l banuiesc pe Iohannis ca merge cu psd.
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

pune lupul intre oii sovaiala este cel mai mare mincinos si o jigodie de om d.n.a. sa bata la usa lui sa vada cum a facut el vila de pe magura in mai putin de un an(in toamna a vanduto cu peste 220000 euro)oare din salar?poate de acea sa mutat repede sa mai spele niste bani?o lichea ca el trebe sa aiba rezervare la poarta alba...
Raspunde

imparlialul

Acum 9 ani

Pentru un sibian! Incultule invata gramatica lb,române și apoi vb despre alții, Habar nu ai ce cumsecade si ambitios este este acest om! Doamne ajuta!!
Raspunde

intrebare

Acum 9 ani

Ce o facut ptr. Sibiu de e asa bun?
Raspunde

@coca

Acum 9 ani

N-am înțeles referirile la Bodrea și Oprean....ce au ei cu FDGR-ul?? Unii au impresia că le știu pe toate....Doamne, în ce țară dorim. Dacă se impune limitarea libertăților, eu aș milita ca unii dintre p(r)ostacii de pe aici să fie îndepărtați pe veci de internet și să le fie total interzisă accesarea vreunui calculator.
Raspunde

joseph

Acum 9 ani

32, Probabil că se referă la faptul că dl Porr e și conferențiar la Fac. de Medicină, iar pesedistii Bo(n)drea și Oprean sunt rector, respectiv fost rector al Universității din care face parte Fac. de Medicină. În ceea ce privește limitarea la internet, ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple.
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

pt 30 cultule, esti un lingau de a lui pinochio zis si sovaiala?il pupi in***sa primesti si tu un os mai mic?din pacate il cunosc bine si stiu cat ma mintit pe mine si alte multe dar isi lasa nimicurile ca tine sa ii spele ***u...doamne ajutai sa ajunga unde i locul...
Raspunde

gicu

Acum 9 ani

pacat de Banciu ca era singurul \"coerent in exprimare si comunicare\"
Raspunde

unu din sibiu

Acum 9 ani

si uite asa o moldoveanca (=Turcan) si un oltean (=Sovaiala) urineaza pe mindrii ardeleni din Sibiu. a si sa nu uitam ca urmeaza sa apara ceilalti (Ariton, Nanu & Co)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus