Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
4°C

Indemnizatia sociala pentru pensionari a crescut cu 50 lei

Cuantumul indemizaţiei sociale pentru pensionari a crescut de la 350 lei la 400 de lei prin Legea nr.186/2014 a bugetului de stat pe anul 2015, anunţă reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Sibiu.

În scopul asigurării, din luna Ianuarie 2015, a plății efective a noului cuantum al indemnizației sociale pentru pensionari, Casa Națională de Pensii Publice a început demersurile pentru ca plata diferenţei de indemnizaţie socială să se efectueze în mod centralizat, împreună cu cea de-a doua tranșă de plată a unor drepturi, respectiv plata drepturilor restante.

“Astfel, cu sprijinul caselor teritoriale de pensii și al instituțiilor prin intermediul cărora se achită pensiile - Poșta Română și băncile partenere, diferențele cuvenite beneficiarilor de indemnizație socială, ca urmare a majorării acesteia de la 350 lei la 400 lei, vor fi achitate până la sfârșitul lunii ianuarie 2015, începând cu data de 23 a lunii”, spun reprezentanţii Casei Judeţene de Pensii Sibiu.

Foto: www.cronicadeiasi.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

2 comentarii

@@@

Acum 7 ani

Da ajutorul de șomaj nu se mărește\\?
Raspunde

baba

Acum 7 ani

Daca s-ar mari nu ar mai lucra nimeni si toata lumea ar sta acasa .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus