Luni,
28.11.2022
Partial Noros
Acum
7°C

Concursul Interdisciplinar "Aurel Vlaicu" castigat de doi elevi sibieni

Sâmbătă avut loc a II-a ediţie a Concursului Interdisciplinar Mate-Bio-Fizică „Aurel Vlaicu” - parte componentă a Proiectului „Aurel Vlaicu” inclus în Calendarul Activităților Educative Regionale 2015/1138 - organizat de Inspectoratul Școlar Județean Sibiu, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu și Asociațiunea ASTRA. Premiul I i-a fost acordat lui Codrin Muntean elev al Şcolii Gimnaziale nr. 18 din Sibiu, în timp ce Premiul I „Aurel Vlaicu” – premiu special i-a revenit lui Octavian Ianc, elev la Colegiul Naţional “Gheorghe Lazăr”.

“Concursul, diferit de cele tradiționale, a evaluat cunoştinţe de matematică, biologie şi fizică ale elevilor de clasa a VI-a şi capacitatea lor de a aplica aceste cunoştinţe în contexte diferite. La concurs au participat 397 de elevi din 46 de școli din județele Alba, Cluj, Vâlcea și Sibiu. S-au acordat premii, diplome, medalii și trofee celor mai merituoși participanți”, au spus reprezentanţii Inspectaoratului Şcolar Judeţean Sibiu. “Concursul, diferit de cele tradiționale, a evaluat cunoştinţe de matematică, biologie şi fizică ale elevilor de clasa a VI-a şi capacitatea lor de a aplica aceste cunoştinţe în contexte diferite. La concurs au participat 397 de elevi din 46 de școli din județele Alba, Cluj, Vâlcea și Sibiu. S-au acordat premii, diplome, medalii și trofee celor mai merituoși participanți”, au spus reprezentanţii Inspectaoratului Şcolar Judeţean Sibiu.

Foto: www.radioconstanta.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus