Vineri,
02.12.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Peste 10.000 de interventii ale ISU Sibiu in 2014

În 2014, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu a executat 10.016 misiuni specifice în domeniile apărării vieţii, bunurilor şi a mediului împotriva incendiilor şi dezastrelor, precum şi al realizării măsurilor de protecţie civilă şi gestionarea situaţiilor de urgenţă.

„Numărul este de aproximativ 28 de intervenții pe zi. Astfel, cadrele inspectoratului au intervenit la cazuri de urgenţă asistate de S.M.U.R.D., incendii, asistenţa persoanei, misiuni pirotehnice, acţiuni pentru protecţia comunităţilor şi a mediului şi acţiuni pentru salvarea animalelor. Ca urmare a evenimentelor produse, din nefericire, au decedat 18 adulţi şi 14 animale. Au fost rănite 23 persoane, din care 20 adulţi şi 3 copii şi s-au produs pagube materiale estimate la aproximativ 2.971.210 lei”, spun reprezentanţii ISU Sibiu.

Conform analizei statistice a intervențiilor efectuate de inspectorat, în perioada 1996-2014 se remarcă o creştere semnificativă a numărului de intervenţii de la an la an. Pornind de la un minim de intervenţii de 1140 în 1996, s-a ajuns în 2014 la un număr de peste 10.000 de intervenţii.

„Saltul cel mai considerabil al numărului de intervenţii coincide cu operaţionalizarea Dispeceratului Integrat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă –Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sibiu, acesta fiind primul din ţară, în aprilie 2011”, mai spun reprezentanţii ISU.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

4 comentarii

Ll

Acum 7 ani

10.000 de p.ule pe zi.
Raspunde

@1

Acum 7 ani

Să-ți ajute cel de sus nu ai nevoie de ei! Oare tot așa ai vorbi? Nesimțitule!
Raspunde

sj

Acum 7 ani

Sai bata la poarta dc nu crede.Dar e adevarat sunt si cv peste.
Raspunde

ha

Acum 7 ani

pai inseamna ca la voi in sat sunteti multi dobitoci. va dati foc unu la altu ca tampitii. idiotilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus