Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Peste 300 de posturi vacante in judet

După trei săptămâni în care oferta angajatorilor din judeţ a fost destul de redusă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că începând de astăzi angajatorii pun la dispoziţia celor aflaţi în căutarea unui loc de muncă 317 posturi vacante.

mai multe sunt disponibile în Sibiu (193), Mediaş (94) şi Agnita (30).

„Din totalul locurilor de muncă, 49 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator reţea de calculatoare, agent servicii client, consilier tehnic, consilier administraţie publică, director vânzări, fizician, inginer producţie, inginer construcţii civile, inginer textile, inginer electronist, inginer mecanic, inginer se sistem software, medic specialist, programator, psiholog, şef secţie. Restul de 268 sunt pentru persoanele fără studii superioare”, a declarat Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus