Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

16 sibieni au fost alesi de companii din Germania in cadrul programului “The job of my life"

În perioada 20 -21 ianuarie s-a desfăşurat la Centrul de Formare Profesională a Adulţilor Sibiu din cadrul A.J.O.F.M Sibiu, selecţie pentru tinerii cu vârsta cuprinsă între 18-27 de ani, care au o diplomă de studii (şcoală profesională, bacalaureat sau licenţă) şi care erau interesaţi să urmeze, pe o perioadă de trei ani, cursuri de ucenicie/stagiatură în cadrul unor companii din Germania. Selecţia a fost făcută de reprezentanţii Agenţiei Federale a Muncii şi a Centralei de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn – Serviciile de Plasare Internaţională.

Din Sibiu s-au înscris 32 de persoane interesate să urmeze un program de ucenicie/stagiatură în domeniul hotelier-gastronomic şi au fost admise 16 candidaţi: şapte pentru bucătar, şase pentru industria hotelieră şi trei specialişti restaurant.

Reprezentanţii germani au oferit 30 de posturi - câte zece posturi pentru fiecare meserie.

Tinerii sibieni interesaţi să urmeze un astfel de program se mai pot înregistra până la sfârşitul lunii februarie 2015 pe portalul www.thejobofmylife.de/en - rubrica Registration.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

f

Acum 9 ani

g
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus