Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Sibiul da noul vicepresedinte al Federatiei Romane de Taekwondo ITF

Un sibian a fost ales vicepreședinte al Federației Române de Taekwondo ITF. Este vorba despre Adrian Bibu, membrul fondator al Puma Club Sibiu şi, totodată, antrenor de taekwondo şi kickboxing în cadrul clubului. a fost ales ȋn funcție ȋn urma votului exercitat de către președinții cluburilor afiliate Federației, ȋn cadrul alegerilor organizate la Cluj-Napoca. Această funcție a rămas vacantă după demisia fostului vicepreședinte, Romeo Tulkos.

“Este o onoare pentru mine să fiu ales în funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei. Îmi propun să aduc în cadrul Federaţiei  un suflu nou, astfel încât, împreună cu ceilalţi membri ai biroului de conducere, să creăm o instituţie puternică, vizibilă pe plan naţional şi internaţional şi, bineînţeles, să organizăm evenimente sportive pe ramura de taekwondo la standarde internaţionale”, a declarat Adrian Bibu.

Acesta s-a făcut remarcat, de-a lungul timpului, ca sportiv de performaţă în domeniul taekwondo-ului, dar mai ales ca promotor al sportului sibian, prin activităţile realizate în cadrul PUMAClub şi prin evenimentele sportive organizate. Printre aceste evenimente, merită menţionate: Sibiu Challenge şi Sibiu Winter Challenge, TKD Champions League, Cupa Tamaski şi Campionate Naţionale de Taekwondo pentru Juniori şi Seniori – evenimente care celebrează sportul de masă şi sportul de performanţă. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

2 comentarii

colegul

Acum 7 ani

Felicitari pentru adi, merita functia, e un om de calitate. Succes
Raspunde

Laura

Acum 7 ani

Felicitari, Adi! Mult succes in continuare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus