Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Doar 290 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă că în ultima săptămână din ianuarie, la nivelul judeţului Sibiu sunt disponibile doar 292 de poasturi. Cele mai multe se găsesc în Sibiu (229), Mediaş (51), Agnita (11) şi Avrig (1).

„Din totalul locurilor de muncă, 53 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator reţea de calculatoare, agent servicii client, consilier administraţie publică, director vânzări, inginer producţie, inginer construcţii civile, inginer textile, inginer electronist, inginer mecanic, inginer de sistem software, inginer mecanic, proiectant inginer mecanic, programator, redactor, redactor prezentator televiziune, şef secţie. Restul de 239 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

Simona

Acum 7 ani

Cautam oameni seriosi si ambitiosi pentru un proiect de franciza alternativa, este un proiect unic in Romania in care oricine are conexiune la internet se poate alatura si deveni partenerul nostru, se poate lucra part-time sau full-time(in functie de cati bani vreti sa castigati), de asemenea oferim un curs gratuit pentru a va pregati in acest domeniu. Alaturati-va acum! este o ocazie unica in Romania de a face bani din franciza alternativa. Va expediem detalii, dupa ce *** \"Info\" la adresa de email: :evolution.sm111@gmail.com
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus