Duminică,
02.10.2022
Parțial Noros
Acum
16°C

Sibiu Wedding Days sau trei zile dedicate viitoarelor mirese

Astăzi se deschid porțile târgului de nunți Sibiu Wedding Days, în cadrul căruia organizatorii au pregătit workshop-uri și evenimente pe teme de interes pentru viitorii miri.

Printre cele mai importante workshop-uri din cadrul targului se numară “Managementul bugetului de nuntă” susținut de Geta Ungurean, unul dintre cei mai consacrați wedding planneri din România, “Trenduri de coafură 2015”, “Cum să îți transformi nunta în filmul preferat” și multe altele.

"Totodată, vizitatorii se vor bucura și de o mulțime de momente artistice: concert Anca Mărginean și Radu Nechifor Band, DreamCatchers, Electric Band, show-uri de magie și degustare de vin", spun organizatorii.

Sibiu Wedding Days este un târg cu vânzare, la care participă peste 60 de expozanți atât din Sibiu, cât și din alte orașe ale țării.

Târgul se va încheia duminică, după ce va avea loc marea extragere a premiilor oferite la tombola Sibiu Wedding Days, printre care și o nunta gratis în valoare de 10.000 euro.

Programul de vizitare al expoziției este următorul:

Vineri, 30 ianuarie: 12:00-20:00,

Sâmbătă, 31 ianuarie: 10:00-20:00,

Duminică, 1 februarie: 10:00-18:00.

Foto:mireasaperfecta.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus