Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
2°C

Alimentele gratuite ale UE ajung si pentru alti 390 de sibiene, inclusi pe liste suplimentare

Din ziua de marți a săptămânii viitoare (10 februarie), 390 de sibieni care au solicitat să primească și ei ajutoare din partea Uniunii Europene sunt așteptați la punctul de distribuție, situat pe strada Alba Iulia nr 112, (magazinul Bricomat). Primăria Sibiu atrage atenția asupra faptului că – spre diferență de cei peste 9.000 de sibieni incluși de la bun început pe listele inițiale de distribuție -, cei acceptați pe listele suplimentare nu vor mai primi invitații acasă.”În cazul acestora nu se vor mai trimite invitaţii, ci sunt aşteptaţi să se prezinte direct la depozitul de unde se face distribuirea. Din cele 9.146 de persoane înscrise pe aceste liste, 1.170 încă nu au ridicat pachetele care le corespund. La această dată în depozit mai sunt 9.700 de cutii cu alimente, suficiente pentru a acoperi necesarul pentru 4.850 de persoane. Sibienii de pe listele iniţiale şi suplimentare mai pot ridica aceste alimente până în data de 20 februarie, termenul limită stabilit de Serviciul Asistenţă Socială”, informează administrația locală, într-un comunicat de presă.
 

  • Programul centrului de distribuire este de luni până vineri, de la ora 9 la ora 13. Fiecare beneficiar va primi următoarele cantităţi de alimente: 4 litri ulei, 4 kg zahăr, 6 kg făină, 6 kg mălai, 800 g paste făinoase, 8 conserve de carne de porc, 6 cutii de conserve de carne de vită şi 10 cutii de pateu de ficat. Alimentele vor fi preambalate în două cutii de carton cu o greutate de aproximativ 13,5 kg  fiecare”, Primăria municipiului Sibiu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus