Miercuri,
21.02.2024
Ceata
Acum
0°C

Experienta de "aur" la primul concurs pe alt continent. Andreea Dragoman i-a cucerit pe asiatici

Sportiva anului 2014 din județul Sibiu a zburat peste mări și țări pentru o experiență de neuitat: prima sa participare la un concurs pe un alt continent. Andreea Dragoman a fost prezentă cu lotul echipei naționale ȋn Bahrain, weekend-ul trecut, la turneul de tenis de masă "Bahrain Open Junior & Cadet", de unde s-a ȋntors cu trei medalii, una mai strălucitoare ca alta: medalie de aur cu echipa națională a României la competiția pe echipe naționale, tot aur și la proba de individual cadeți și argint la "dublu" juniori. Medieșeanca pregătită de mentorul Gheorghe Vaida a concurat și la juniori, ȋnsă a fost ȋnvinsă de Andreea Clapa ȋn semifinalele competiției.

"A fost un concurs bun și am reușit să mai câștig puncte ȋn clasamentul ITTF. La categoria mea, cadeți, nu am prea avut adversari pe măsură și așa am câștigat concursul. La individual junioare ne-am bătut ȋntre noi, iar eu am pierdut la colega mea, cu care am luat locul al doilea la proba de dublu", a declarat Andreea Dragoman, pentru Turnul Sfatului.

La concursul pe echipe naționale, Andreea și selecționata României au dispus cu scorul de 3-0, atât de Bahrain, cât și de Syria. La proba pentru cadeți, sportiva a trecut ȋn semifinale de jucătoarea din Bahrain Maryam Albaloshi, scor 3-0, in timp ce finala și-a adjudecat-o ȋn fața indiencei Parag Diya Chitale, cu același scor, 3-0. La competiția de dublu, medieșeanca a făcut pereche cu Andreea Clapa, dar au fost nevoite să se ȋncline ȋn finală ȋn fața conaționalelor Adina Diaconu/Diana Lupu, scor 1-3.

"A fost cea mai frumoasă experiență a mea"

"Nu a fost foarte diferit de celelalte concursuri, din punct de vedere organizatoric. Ȋnsă, de data aceasta, am avut zile când am putut vizita locuri minunate și asta mi-a plăcut enorm, față de alte competiții ȋn care nu aveam timp să ne plimbăm. Locurile de acolo sunt deosebite și diferite față de cele din România. Am vizitat plaja de acolo și cetatea Bahrain Fort. Oamenii erau foarte politicoși, pe străzi era foarte curat. Pot spune că a fost cea mai frumoasă experiență a mea, mi-a plăcut enorm", a mărturisit sportiva.

Foto

  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Mihai

Acum 9 ani

La ce sport ? ...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus