Sâmbătă,
19.06.2021
Cer Senin
Acum
15°C

In miez de iarna: strada Macaralei se inchide pentru lucrari. Trafic deviat

Pentru că lucrările de săpătură generală și cele de la rețele de utilități pot fi efectuate și pe perioada iernii, autoritățile locale au decis să permită închiderea traficului pe strada Macaralei, pentru deschiderea șantierului de modernizare. Lucrările care încep de luni sunt cofinanțate din fonduri europene alocate prin POR 2007 – 2013, program pentru care toate lucrările trebuie încheiate până la finele acestui an.
“Modernizarea străzii Macaralei împreună cu lucrările deja în curs pentru reabilitarea străzii Oţelarilor sunt foarte importante pentru locuitorii cartierului Lazaret pentru că cele două străzi sunt artere principale care asigură legătura cu centrul oraşului. Vom continua lucrările la străzi în cartierul Lazaret, fiind prevăzută anul acesta contractarea lucrărilor de modernizare pentru străzile Principatele Unite şi Strungului”, declară Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu, într-un comunicat de presă.

Noi reguli de trafic

Cum în zonă deja este închisă strada Oțelarilor, în contextul închiderii circulației și pe strada Macaralei vor fi operate o serie de modificări în traficul din zonă începând cu 16 februarie. ”Până la sfârşitul acestui an traficul va fi deviat pe ruta strada Principatele Unite – strada Luceafărului/Ecaterina Varga – strada I. S. Turgheniev – strada Lazaret – Calea Guşteriţei sau pe ruta strada Henri Coandă – cartier Vasile Aaron. Strada I. S. Turgheniev devine de luni, 16 februarie stradă cu sens unic dinspre strada Maşiniştilor spre strada Lazaret. Pe această stradă vor circula şi mijloacele de transport care utilizau înainte strada Macaralei”, anunță reprezentanții administrației locale.
 

  • Modernizarea străzii Macaralei face parte din proiectul finanţat din fonduri structurale care vizează şi reabilitarea străzilor Măgheranului, Calea Guşteriţei, Oţelarilor. Contractul pentru execuţia lucrărilor a fost semnat în luna iulie 2014, având o valoare totală de 14.210.630 lei, fără TVA, având ca termen de finalizare sfârşitul lui 2015”, comunicat Primăria municipiului Sibiu

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus