Miercuri,
29.11.2023
Innorat
Acum
2°C

Doar 290 de posturi vacante in judet

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu îi aşteaptă pe sibienii care sunt în căutarea unui loc de muncă, să treacă pe la sediul de pe strada Morilor, pentru a afla ce posturi sunt vacante în judeţ. Din totalul de 291 de posturi, cele mai multe sunt disponibile în Sibiu (235), Mediaş (31) şi Agnita (25).

„Din totalul locurilor de muncă, 50 se adresează persoanelor cu studii superioare - administrator baze de date, agent servicii client, analist calitate, analist financiar, consilier administraţie publică, director vânzări, inginer automatist, inginer maşini hidraulice şi pneumatice, inginer instalaţii pentru construcţii, inginer electronist, inginer mecanic, inginer de sistem software, inginer maşini unelte, prezentator radio, proiectant inginer mecanic, programator, redactor, redactor prezentator televiziune, şef secţie, specialist îmbunătăţire procese, specialist în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. Restul de 241 de posturi sunt pentru persoanele fără studii superioare”, spune Dana Radu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

1 comentarii

altul

Acum 8 ani

Sa va iau in pansament cu posturile voastre.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus